Jump to content
Annons

Jerry P

Medlem
  • Antal inlägg

    218
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Jerry P

  1. Hegobald: Den här har jag klickat citera på! Funkar direkt.. Fast tips til er.. Använd inte sånt skit som IE.. Det här körs från Chrome. Jag har Chrome på min PC med win XP, Chrome på min Macbook pro, Chrome på min linuxburk.. Ser likadant ut på alla burkar! 🙂 Ovanstående kopierat från Hegobalds inlägg istället för att använda "Citera".. Detta problem känns igen när MySpace skulle uppgradera. Just IE hade problem. Firefox och Crome klarade sig bättre. Sen jämnade det ut sig. Ett tips för IE-användare är att meddela Microsoft Support om kompatibilitetsproblem för den här webbplatsen. Det fixade sig för mig när det gällde MySpace då. Det är inte lönt att ladda ner IE 9 då det främst stödjer WIN 7. Jag har XP Home med Servicepack 3.
  2. Det skulle finnas en funktion som mätter feeling också 😎
  3. Debatt: jag provade också Citera. Funkade inte alls. Vid "multicitera" dök det upp en liten svart ruta nere till höge med texten "svarar på ett citat". Klickade på den men kom bara till en tom svarsruta. 😲
  4. Skulle redigera mitt senaste inlägg. Gick ej att öppna upp det. Red skulle vara "Sparar inlägg..."
  5. När jag skulle skicka mitt svar så stod det och malde på "sparar information...". Fick klicka på "Visa senaste olästa inlägg" för att kunna se det uppe på streamen.
  6. Wow. detta känns annorlunda. Synd bara numera att jag måste zooma ut sidan till 75% för att kunna se fler än två inlägg. Inläggsrutorna känns väldigt stora. Om nu någon kommer med ett långt svar; Blir det då komprimerat så det passar in i den rutan? Det kan blir en massa skrollande... Har IE 8. Annars känns sidan ren och fräsch. Den personliga inloggningsrutan uppe till höger är mer avskalad och lättare att komma åt de olika funktionerna. Att det finns en direkt svarsruta är också ett plus.Är den här uppgraderingen även gjord för att möta den nya HTML 5 koden?
  7. Reklam för mig känns väldigt onödigt. Jag håller med Claes om dess irritationsnivå. Jag "mutar" också. Den värsta komprimeringen jag har hört var på Serlas toalettpappersreklam (den första). Fruktansvärt högt och allting distade. Konstigt nog tog det en tid innan det tydligen upptäcktes från kanalens och reklamplatsköparens sida. Annars kan jag titta på en reklam för att bedöma om den är bra gjord, dålig eller rent plagiat från någon annan reklam när det gäller approachen till ämnet. Att den skulle vara värdefull för mig kan jag inte säga. Sen: varför har ingen funnit på en sensor till tv:n som tar ner allt ljud till samma nivå som man då skulle kunna förinställa? Jag kommer ihåg en gammal Panasonicradio där det fanns en automatisk inspelningsnivåregulator. En ljudnivåavläsare finns ju på några konsertställen med verkan att ljudet stängs av om decibelen blir för hög. Sen II: Varför har TV2 Danmark lyckats med bedriften att ha reklamblock emellan programmen? Det går tydligen att ordna.
  8. Nej. Tyckte det var lång tid jag kollade bara. Brukar vilja hälsa. Dom här var på huvudsidan och var nyast så.. Ph! Jaag? Många inlägg? Nääää, sån är jag inte 😲😳☺️😄
  9. Jerry P

    Hej

    Välkommen.
  10. Välkommen! Gör nu slag i saken och Börja spela in 😠😄
  11. Välkommen. Dom alster jag hört på visar på en bra musikalisk ådra hos dig. Du verkar vara medveten hur du vill musiken skall vara. Titlarna beskriver låtarna rätt bra också! Lycka till med studierna!
  12. Jerry P

    Tjohoo

    Välkommen. Du har kommit rätt!
  13. Välkommen. NU fick du till en bra presentation i alla fall ☺️ .
  14. Välkommen! Spela hellere in mycket än att det skall vara perfekt direkt. Det där kan man ta sen längs vägen. Risken är annars att det inte blir så mycket material att jobba med...
  15. Jerry P

    French guy

    Try Google translator!
  16. Jerry P

    Ny på siten

    Välkommen. Det låter bra det ni gör. Stämsången är fin. Bra variation på låtvalet. Där är lite laidback- feelgood- känsla över det hela. Lite prog (inte progg! vilket betyder YES och andra band). Jag får tankar på Nationalteatern som en influens och också lite Woodstockera.
  17. Jerry P

    Linus

    Grattis till det.
  18. Välkommen. Börja med att titta på andra trådar om ljudstudiobygge först. Där finns massor av smått och stort.
×
×
  • Skapa ny...