Jump to content
Annons

HejHallå

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hellpig: Jag tittade på VGS gitarrerna och dom såg ganska fräcka ut! Men eftersom jag inte har någon erfarenhet så vet jag inte. Det kan gå allt ifrån lite skön blues till metal. Jag gillar inte tex Slipknot stilen. AnthonyS: Okej. Jag har sätt en schysst deal som erbjuder en Fender Stratocaster HSS tillsammans med en 30w förstärkare från Line6, sladdar och div. tillbehör. Runt 5000:- Är det något att gå efter?
  2. Okej. Finns det några anledningar varför jag inte ska välja en halv akustisk? Jag har tittat runt lite och ser en del strator tex Fender hss, den verkar rätt schysst. Skulle du kunna ge några exempel på epiphone, squire etc? Vad jag förstår så lirar du, vad använder du för saker? Tack!
  3. HejHallå

    Gitarrköp

    Hallå! Nu är det så att jag ska köpa elgitarr, jag vet inte vad jag ska köpa, velar mellan en halvakustisk eller en "vanlig" är inte så insatt inom området. Har spelat akustiskt ca 1/2 år. Skulle vara schysst att få några tips om gitarrer som inte kostar allt för mycket, men som är dugliga. Även tips om en bra digital förstärkare för ett rimligt pris. Tack!
×
×
  • Skapa ny...