Jump to content
Annons

tommy almighty

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Japp alla mina sångspår går ut på stereo 1,2 som alltså landarpå daw 1,2 å ingen panning på daw kanalen. Blir knäpp snart,,,,, å h/w lyser dvs är aktiverad.
  2. Jag har problem efter jag bytte mitt ljudkort, jag får lägre ljud i vänstra kanalen i mixen. Skitskumt, provade att skifta kablarna å då bytte även problemet plats. Tycker det verkar långsökt att kabeln pajjat av att kopplas ur det gamla ljudkortet å sen rätt in i det nya. Kablarna är balanserade. Jag har ett Saffire pro 40, å problemet är mest märkbart tillsammans med logic. Jag använder mitt daw tillsammans med Saffire pro 40 medföljande mjukvarumixer, men det känns inte som nåt borde vara knas där? Någon som vart med om något liknande, eller e det bara lämna tillbaka ljudkortet.
  3. jo men då blev d ju dyrare:( den här då den funkar väl oxå?? eftersom jag kan koppla ur en sak typ gitarr när man repar då grejjar jag ju 2 mickar eller hur??? Min länk
  4. Njo d e väl mest ingångarna jag e ute efter vad smetar en sån då??
  5. Jag kommer köra en kondensatormick, tanken var att kunna repa me två dynamiska oxå. Så en fantommatning behövs iaf. Sen kör jag bas å elgitarr rakt in i mixern å kör genom ampeg å amplitube pluggarna. Jo d e sant man vill ju inte ha nå brus som sagt, Budgeten e väl typ helst runt 2000-3000:- Tanken var väl å reka blocket oxå som sagt. Om man kan få ner priset lite på å gå ner nån kanal så får man väl leva med å koppla i å ur någonting.
  6. Jag kommer spela in allt en sak i taget i logic å till synthen å trummorna blir d stereokanaler. Om d ens va d du menade:-) Hela tanken e att slippa koppla i å ur hela tiden eftersom jag bara har två in på mitt ljudkort. För jag antar att jag kan ansluta mixern till mitt edirol ljudkort?
  7. Tänkte höra om nån billig modell mixer å hur många kanaler jag bör ha. Jag ska koppla in elbas, två mickar, elgitarr, digitaltrummor (stereo), En korg triton extreme synth (stereo) Har lite dålig koll på vad som gäller med alla ingångar resp utgångar på en mixer. Så kom gärna med länkar, typ behringers som finns på thomann e d nåt å ha. Jag skiter i allt som har med effekter å göra å min tanke e att koppla mixern mot mitt ljudkort ett Roland fa 66 Alla effekter å dylikt kör jag mjukvarumässigt i studion.
  8. Snyggt filmat, & en bra låt. Melankoliskt, dramatiskt och ändå stämningsfullt. Ettt bra jobb rakt igenom :-)
  9. Jag har ett edirol fa 66 ljudkort med inbyggd mic preamp som jag kört på..... Min fråga nu är ifall jag skulle tjäna på ljudmässigt på å köra en extern mick preamp utöver den och isåna fall vilken ni rekommenderar i en vettig prisklass.
  10. Det enda du tyvärr kan göra är att slänga ut skräpet å bereda plats för en riktig musikdator dvs en Mac 😆 Skämt åsido har hört talas om det problemet hos bekanta en kompis fick formatera hela kalaset för att få bort problemet. Hoppas du kommer undan lindrigare.
×
×
  • Skapa ny...