Jump to content
Annons

LowFiction

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det här med hårdvarueffekter. Jag har alltid använt mjukvarueffekter och jag har aldrig gått en ljudkurs så jag har hellar aldrig använt en hårdvarueffekt. Men jag vill gärna veta hur det fungerar. En kompressor tex. Hur lägger man på effekten. Hur är hårvarankopplad? den har väl ingen mjukvara liksom? Jag fattar inget. Lite dum kanske men någon får gärna förklara för mig hur det funkar. Tack på förhand!
  2. Men är det verkligen det enda man åstadkomer? Du har ju två olika ljudfiler vilket gör att du kan skapa stereo och ändra och meka med ljudet på samplingen mycket mer i det stora hela? Eller kanske inte stämmer vad vet jag. Men det gjorde jag och la en detuner på ena och panna dom inte alltför långt ut i sidorna. det lät rättså coolt.
  3. Hur funkar den? och vilka fall kan den vara nödvändig?
  4. Vad är en exciter btw? Föressten glör jag ju allt i Reason vilket gör att det inte finns så mycket pluggar. kanske ska bounca ner och mixa upp spåren i logic istället.
  5. Varför inte ladda upp?
  6. LowFiction

    Samplings tips

    Tjena! Jag har samplat ett litet stycke från Disneys Alice i Underlandet från 1950 typ. Ljudkvalliten är väl inte den bästa med andra ord. Stycket är korta snabba stråkar, trumpeter och tubor som tillsammans går bompa bompa. hehe 🙂 Jag bara undrar om någon har någon erfarenhet av detta och vet hur man skulle kunna feta till ljudet? eller bara mixa överhuvetaget Om någon fattar hur jag menar det vill säga 😳
  7. LowFiction

    Egen musik

    Hej hej! Jag har gjort lite egen elektronisk musik på sistone och skulle gärna vilja veta vad ni tycker! All kritik är uppskattad! http://www.myspace.com/akkuratmusix
×
×
  • Skapa ny...