Jump to content
Annons

Dodger

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jo, jag läste dina förslag, men det är bara jag som är lite "envis". Hade ju ljudkortet liggandes oanvänt och tyckte att det var lite synd att kasta bort något som jag aldrig hunnit använda. Sen var min tanke mest att kunna spela in lite melodislingor och sånt på mig själv eftersom jag inte kan noter. Alltså inte tänkt använda den för en massa mixning och pålägg mm. Därför kändes det inte så angeläget att köpa ny dator, ljudkort mm. utan tyckte att det skulle vara praktiskt att kunna använda den gamla dator mm som jag hade ståendes. ​Men jag får tydligen ta mig en funderare där. Tack för hjälpen i alla fall.
  2. Gjorde ett genombrott idag. Provade att installera programmet i en annan dator och där kom det plötsligt upp att "tiden för testversionen har gått ut" - så tydligen var programmet på skivan bara en testversion och att man sedan måste köpa den? Kan man köpa eller ladda ner Sonar3 idag?
  3. Det står bara "Windows XP Professionsal version 2002", inget om 32 eller 64?
  4. Hittade ingen skiva med drivrutin i kartongen, så jag hämtade den senaste (2010?) på deras hemsida. Ska kolla det där med 32/64 bitar och sp2/sp3 senare i kväll när jag är hemma. Själva drivrutinen för Hercules gick iaf bra att installera och det verkar gå att öppna det "programmet". Men sen var det två program på skivan (sonar3 och ett "test-någonting") men inget av dem verkar gå att installera. Om vi nu säger att det inte går att få ordning på det där. Har du något tips på vad jag skulle kunna installera istället för Sonar3?
  5. Tror det. Har bara ett konto på datorn...
  6. Jo, det står så. Men när jag nästan slutfört installationen så kommer det upp att installationen stött på problem och kommer att avslutas....
  7. Dodger

    Hercules 16/12FW

    "Hittade" ett ouppackat Hercules 16/12FW i gömmorna, som jag köpt för länge sedan och därefter magasinerat. Installerade det på min gamla XP-dator och allt gick bra. I kartongen medföljde en skiva med "Sonar 3 - Producer Edition", men när jag försökte installera den så slutade det hela tiden med att installationen "stött på problem och skulle avslutas". Frågan är då vad för program jag istället skulle skaffa som skulle fungera bra i en sån gammal dator? Ändamålet är att jag själv ska kunna sitta och ha lite roligt, alltså inget avancerat.
×
×
  • Skapa ny...