Jump to content
Annons

Lejnoss

Medlem
  • Antal inlägg

    132
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

11 Bra

Om mig

  • Kön
    Man
  • Intressen
    Jag gillar musik!
    jag är ltie lat och ger lätt upp om det inte går vägen dock, så har inte gjort så många mästerverk ännu. men det kommer flera!
  1. Line Audio Design 2MP har gott om gain, färgar inte ljudet nämnvärt och kostar under 3000. Då får du två schyssta kanaler. Annars har Triton Audio en pryl för runt 500 som förstärker ljudet typ 20dB som du kopplar mellan micken och sladden. Triton Audio Fethead heter den, skall tydligen vara rätt schysst.
  2. Har några av dessa, blir lite besviken varje gång jag får en skiva med detta fodral. fult med att kantremsan längst till vänster inte går hela vägen upp och ner, håller dåligt. sämre helt enkelt.
  3. Did they pay you to screw that bear?
  4. hahah blandat med glögg, fan det borde man prova. låter jävligt rock. något som annars är ganska rock, men inte särskilt gott är captain morgan + hobgoblin + störtebecker.
  5. haha, så går det när man blandar rom och cola. man skall dricka rommen som den är, då får man fan inte i sig för mycket iallafall.
  6. Det finns en teori om att man valt att byta till nya sedlar för att "svenska folket" ska bli mindre fästa vid dem - för att sedan, något år efter det, byta till euro.
  7. Något som jag tycker kan låta jäkligt gött är att spela in en ren signal, och sedan köra den ut från ljudkortet in i en måttligt distad förstärkare som du mickar upp. blanda sedan den signalen med den rena. Kan låta riktigt coolt ibland.
  8. Köpte dessa idag. Jämförde med Yamaha HS50 och KRK rokit 5 och gillade dessa bäst.
  9. har du trådlös mus? jag var med om något liknande någon gång vill jag minnas, och jag kom fram till (eller fick för mig) att det var på grund av musen. 😉
  10. hur ska man någonsin dö om man aldrig lever? couchsurfing verkar underbart, får ta tag i det snart själv.
  11. tycker att vi skrotar denna dagen. jag hade tänkt gå på en mysig spelning men fick inte med mig någon så blev inget.
  12. slapbas är ju naturvidrigt. om jag någon gång behöver hjälp med att spy så behöver jag bara gå in på youtube och söka typ "les claypool solo". ÖRK
  13. Japp, människor som använder dessa och liknande utryck är ovärdiga en plats på denna jord. Ska man käka tillsammans skall fötterna vara på bordet och en kall flaska starkglögg halsas. Helst skall man skråla till en visa av Alice Tegnér.
×
×
  • Skapa ny...