Jump to content
Annons

Andy_L

Medlem
  • Antal inlägg

    92
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Andy_L

  • Födelsedag 1987-11-23

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Uppsala
  • Intressen
    Musik, Max/MSP, Böcker,
  1. Vad jag vet så använder man subgrupper för monitormix..
  2. Jag tänkte vara med för en gångs skull..
  3. Om det läspar då är det väl du som har de essern fel inställd?
  4. Hans skivor är det något extra med. Det lilla jag har hört har jag tyckt varit väldigt bra. enligt DN idag, var EST uppbokade ända till 2010. Sverige är en duktig pianist fattigare. Det verkar ju ligga nån förbannelse där, tänker på Jan Johansson. RIP
  5. Ja du du har hamnat på fel forum om du tror du får hjälp med crackade grejer här. ☺️ hmmmmm undrar hur många här på forumet som har köpt alla sina pluggar :-) Med tanke på att det är så billigt menar jag. Det räcker med hårdvaran som kan kosta skjortan. MVH FLash och med det vill du säga? gratispluggar är rätt billigt iofs så finns det billiga och bra gratis pluggar. men om man får välja själv i den en handen en lite billigare. och i den andra handen tex waves mercury bundels som kanske är helt gratis som torrents någonsstans på nätet ......... vad väljer man då. helt ärligt alltså. Jagkan tycka att vissa gratispluggar ibland känns roligare att använda köpta grejer. T.ex Fishfillets, den kompressorn äger ju stenhårt alltså. SSLs LMC1 och Fuzzplus är också grymma.. Är det bara jag som tänkt på det, men oftast känns gratispluggar bättre optimerade, de drar mindre av datorn..
  6. Andy_L

    Ableton i studion?

    Jag har bara lovord till Ableton Live. 10 krascher på 2 1/2 år.. det är rocksteady alltså (iaf på mac). Har kört det sen 2005 och det är bra statistik.
  7. Andy_L

    Autoswell

    Jag tänker att man borde kunna fixa det här genom att rita Automation..
  8. Testa och gör en factory reset av synthen, det brukar hjälpa.
  9. Varför får man inte använda 505 eller 88?
  10. Jag tror inte det går att skriva två låtar själv om dan, man kommer för eller senare att bränna ut sig konstnärligt. Däremot kan jag skriva två bra texter om dan, men till färdig låt kan det ta upp till ett år innan den blir färdig.
  11. Det är väl bara för att det är ett sånt simpelt problem som du bara borde komma på själv. Du har väl koll på var på datorn du installerar vst? Om du tex har det i c:\program\vstplugins Så får du gå in på options->preferences->filefolder och ändra sökvägen på "vst-plugin custom folder" o kanske köra en rescan på det Nja,Riktigt så enkelt var är det inte.Detta är redan gjort utan resultat. Kolla vart DLL:en till din installerade plugg har hamnat Det första man gör är att aktivera vstplugg stödet i inställningarna under fliken plugins..
  12. Men man kan ju via knappen I/O öppna hur kanaler sänder.. Jag får ju ut midi ur GA1 Demon, då borde ju 2an kunna göra samma sak.. Du kan göra detta, jag tycker dock det är svårt att förklara i text..
  13. Nä, det är inte instrument-relaterat. Det är Midi Signalen från min Midisport 2x2 in i Cubase som dör ut och slutar fungera (registreras) efter ungefär 5-10 sekunder. "Reset" i device setup får det att fungera igen, men samma sak händer. Midi:t slutar att fungera efter några sekunder. Spelar ingen roll vilka VSTs eller syntar jag kör. Även om jag inte har en synt igång och bara kollar på signal indikatorn så ser jag att den dör ut.. Jag har letat överallt i min burk efter om det kan vara en konflikt eller en felinställning, men jag hittar ingenting =( Börjar bli tokig! Har du kollat så att du har rätt drivrutiner installerade och att usbkabeln är ok?
  14. Öppna en flerkanals synthplugg i Live på ex kanal 1. Sedan tar du och öppnar en till midikanal då öppnar du den knappen. Sedan kollar du på kanalerna så det ser ut så här: http://bp0.blogger.com/_FH7HiWpvu7w/R2kHUf...00-h/iolive.jpg Sedan väljer du namnet på den kanalen som synthen ligger på i midi output rutan och väljer kanalnummer..
×
×
  • Skapa ny...