Jump to content
Annons

Abley

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Låter riktigt bra, precis min stil 😄 fortsätt att göra låtar!
  2. Jag är intresserad. Jag mailar dig...
  3. Hej Jag skulle skulle vilja ha lite sång på en låt jag planerar att göra. Könet är inte viktigt, bara en bra sångröst. Det är väldigt fritt när det gäller text och uppläg av sången. Demot ligger i låtar och filer - elktroniskt/dans - abley demo. Är tacksam för svar.
  4. Ja men jag menar att du sjunger en hel vers/reff och jag lägger på musik. Sen kör jag ett beat och sen blir det röst igen. Jag tycker inte riktigt om när det är bara så där lite ljudfiler, som i denna låt. Jag kan liksom inte göra något utifrån det. Jag vet inte varför det är bara så.
  5. Jag gör club/house i fl. Jag tror de flästa gör sådan genre när det gäller fl.-
  6. jaa. haha man måste ge allt om man vill något 😆 (till och med hår)
  7. Abley

    hej, abley här

    Hej! Jag heter Edward Lindén, men mitt dj namn är abley. Jobbar med fl studio 3 timmar om dagen i snitt, tycker det är jätte kul. Är bara ungdom så jag satsar hår på muiken. Spelat piano i 3 år ungefär.
  8. Ok. Jag skulle gärna göra något men jag skulle helst behöva lite mer strukturerat. du vet, vers, reff, beat, vers... typ
  9. Hej igen! Tyvär så hoppar jag ur. Jag kunde få till något som passade till musik som jag gör. Men vi kanske kan sammarbeta mer senare?
  10. Det var lite svårt detta... Jag har 2 frågor. 1. Är den i 130BPM? Jag "tappade" mig fram till det men är inte riktigt säker. 2. Går den i tonen F? Jag tyckte det lät så men jag vet inte.
×
×
  • Skapa ny...