Jump to content
Annons

Chorus

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! 8.0 går inte att installera på Snow Leopard. Ladda ner uppdateringen PT 8.0.3 och starta installationen från den. Kom ihåg att originalskivan med PT 8.0 behöver sitta i dvd-läsaren samtidigt för att det ska fungera. När det sedan är klart kan du med fördel uppgradera till PT 8.0.4 Lycka till!
  2. Jag har inte testat ännu. I Studion har jag en M-audio Profire Lightbridge. Den lirar bra med Logic. Vågar dock inte säga något angående 610:an. Gissar dock på att det ska lira ihop lika smidigt. Någon annan på forumet som testat kanske? Kul att du ska byta till Pro Tools förresten! Jag är grymt nöjd med mitt byte till PT och tycker det är så mycket mer logiskt och snabbjobbat än Logic.
  3. Jag kör med Profire 610 + Pro Tools M-powered. Funkar kanonbra på Macen! Innan dess hade jag en Mbox Mini, den kan jag inte rekommendera för den krånglade mest hela tiden.
  4. Chorus

    (avslutad tråd)

    (avslutad)
  5. Halloj! Vi söker nån som ska spela synth/keyboard i vårt band. Kanske har du koll på inspelning med mera, men viktigast är att du gillar att spela live, repa och har talang. Om du gillar äldre synthar och ljud i allmänhet är det plus. Musiken finns på: www.myspace.com/listentothehumans Bra replokal/studio och allt annat som behövs har vi i Uppsala, bor du i Stockholm tar du dig lätt hit med tåg på 40min In och lyssna och hör av dig vetja! Maila svar till: listentothehumans(här skriver du snabel-a)gmail.com
×
×
  • Skapa ny...