Jump to content
Annons

laquente

Medlem
  • Antal inlägg

    45
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

  1. Okej, tack för ditt svar.. Fler som har förslag på vilket som är bäst? Ska beställa imorgon 🙂
  2. Så man skulle kunna säga att alla hade gett mig lika bra ljud om jag bara ska använda ljudkortet till att spela in sång och bara använder en ingång?
  3. okej, tack !! men vilket är bäst ? 😆, tänkte beställa nu ikväll/imorgon bitti
  4. Ja jo, men detta är inte top model interface, bryr mig inte om hur dom der ut... Som sagt: Det behöver inte vara just något av dom ljudkorten, jag behöver bara ett bra ljudkort som ligger på ca 2000 kronor som ger mig så bra ljud som möjligt.
  5. Ja precis, men kan du ge mig lite tips ? För jag måste ha ett bra ljudkort även om det bara handlar om en linje ingång, right?
  6. Jo men annonsen försvann från blocket innan någon svarade på min fråga
  7. Den med bäst signal/brusförhållanden och högsta bitdjup för jag har en extern bra preamp redan. Det behöver inte vara just något av dom ljudkorten, jag behöver bara ett bra ljudkort som ligger på ca 2000 kronor som ger mig så bra ljud som möjligt. Behöver bara en mikrofon ingång (Midi är inget måste, men ett +). Det jag ska använda ljudkortet till är sång, och grejerna jag ska koppla ihop ljudkorten med är en Neumann tlm103 mikrofon och en golden pre73 preamp. 🙂
  8. Du behöver bara anmäla ditt verk hos stim, du behöver inte ha med något på omslaget. Sen när din låt har spelats på radio så anmäler du det till stim, sen får du pengar.
  9. Tv4 betalar visst stim, jag har fått stimpengar från tv4 2 gånger
  10. Tack 🙂 Men såg att den kosta 15 papp, det är för mycket för mig 🙂
  11. Det hade varit till mycket stor hjälp om det hade varit okej!! 🙂
  12. Jag har inte möjligheten att testa den innan jag köper den, jag bor i vid malmö och killen som säljer den bor i stockholm 🙁
  13. Okej, för jag har hittat en kille som säljer en sån begagnad för 3500 kronor.. Men Isa serien är bättre?
  14. Vad tror ni om denna preampen då? http://www.thomann.de/se/focusrite_voicemaster_pro.htm
×
×
  • Skapa ny...