Jump to content
Annons

pearlvisionboy

Medlem
  • Antal inlägg

    52
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej jag kommer få tillgång till ett källarförråd för att ha mina trumprylar i. Det är i källarplanet i ett lägenhetshus. Helst så skulle jag vilja kunna öva där med frågan är då om det går att ljudisolera så att det inte kommer att höras upp till grannen över? Hur isåfall skulle jag göra bäst? Bygga ett rum i ett rum? Rummet är väl kanske runt typ 12 kvadratmeter. Tacksam för svar!
  2. Tjena tjena! Jag har byggt upp min studio med åren. kör logic pro 9 och har ett 8-kanal kort. Jag har spelat in mycket själv. just nu åt en kompis band. Jag är inget super proffs men jag får det att låta bra i mixar och så. Ett annat gäng har nu frågat om du kan få spela in här (Musiken är pop/rock) (folk jag inte känner). Och jag vill helst inte sitta och göra allt gratis. så min fråga är om ni sitter i min situation vad skulle vara ett lämpligt pris att ta? Mvh Emil 🙂
  3. tjena! Jag tänkte köpa en midi klaviatur och som allt annat är det en djungel för dom som inte är så himla insatta. Jag ska istort sätt bara andvända som piano (stråkar mm.). alltså inte för mkt knappar på själva klaviaturen efttersom att jag inte håller på med "electro-pop" låtar. Har kollat in den här: M-AUDIO AXIOM 61 ADVANCED. Ngn som har ett bra tips för vad jag söker? Mvh. Emil
  4. Tjena! Jag har spelat trummor i ca 8 år. spelat med lite olika band mm. Nu har jag börjat i ett nytt coverband och det är ju nya låtar att spika in i skallen... Hur har/gör ni för att lära er låtarm som ni kanske inte ens hört innan? Jag försöker lyssna först på orginal-låten. Det är alla dessa breaks och det som förvirrar( alltså att man missar och så) Vet att det bara krävs övning och övning... MEN är det ngt som har ngt extra bra knep?
  5. För låg buffer har du säkert rätt i. Men jag tycker det känns otajt när man ställer det högre! finns det inget annat sätt att göra för att ändå ha kvar den låga buffer sizen?
  6. Tjena! Har spelat in endel låtar med min Imac och kör logic! Nu spelar jag inte trummor kör 6 kanaler. Sen mitt i inspelningen stammar allt upp och det kommer upp en ruta som säger: Diskt is too slow. Vad beror detta på, förslag? Kan det vara så att jag behöver köra en extern hårddisk? Mvh
  7. tjena! Tänkte spela in trummor till helgen. Jag har tillgång till olika mickar. Kan jag micka mina 2 hängpukor med en rode nt2a (närmickning) Eller kommer det att ta upp för mkt tex av bastrumma virvel,cymbaler aa ni fattar?
  8. Hejsan har ett källar rum som är renoverat. Bara att jag har det som trumm rum. Jag tycker att ljudet studsar hit och dit.(som att allt bara krockar med varnadra) Känner ngn igen det här? Rummet är enbart av sement väggar.
  9. tjenare! Tänkte börja söka lite trumjobb tex coverband med mera. men istället för att bara skriva lite kort info om mig så vill jag spela in ett litet "trum-medley" med diverse låtar. låtar jag tänkt på är: Crying- aerosmith I´m so exited- The Pointer Sisters Rosanna- Toto. (Dock inte hela låtar på varandra kanske klippa ner låten till 1 min var) Har ni tips på andra låtar eller vad skulle ni som motagare vilja se på detta medley för att bli nöjda?
  10. tjenare! Tänkte börja söka lite trumjobb tex coverband med mera. men istället för att bara skriva lite kort info om mig så vill jag spela in ett litet "trum-medley" med diverse låtar. låtar jag tänkt på är: Crying- aerosmith I´m so exited- The Pointer Sisters Rosanna- Toto. (Dock inte hela låtar på varandra kanske klippa ner låten till 1 min var) Har ni tips på andra låtar eller vad skulle ni som motagare vilja se på detta medley för att bli nöjda?
  11. Jag ska få ett halvbra äldre icke märkes trumset av en musik-lärare i skolan! Men vill ändå ge ngt för det. ÄR det okej att ge en wisky flaska? ngn som är lärare eller ngt skulle ni ta emot det från en elev? Eller skulle det uppfattas kånstigt? 😉 (detta har ingenting med skoltid att göra, utanför skolan men ändå 😛 ) (Jag går på gymnasiet) Eller kom med bättre förslag 😄
  12. okej men jag menade. program till att göra sina egna omslag. Mvh
  13. Tack men vart på sidan hittar du denna funktion? 🙂
  14. halloj! Jag är ute efter ett gratis progam som man kan göra sina skivomslag? Någon som har förslag på dessa? Mvh.
×
×
  • Skapa ny...