Jump to content
Annons

mowgli

Medlem
  • Antal inlägg

    96
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Om du vill att sonen ska stå som ägare av programmet (apple id) så bör du nog köpa ett nytt. Annars kan du ladda ner det på hans dator utan kostnad förutsatt du använder ditt eget apple id. Sedan måste jag rekommendera nya Logic Pro X. Köp.
  2. Hittade den här på YouTube. Förutom att man sparar utrymme på interna hd:n, så jobbar systemet snabbare. Den ena läser simultant som den andra skriver.
  3. Såg inte den här förrän nu. Ja, jag är intresserad. Pris? Och varför vill du sälja?
  4. Alltså, tanken är något i stil med det här (01.50 ca): http://www.youtube.com/watch?v=FUFNOKuZL7Y ... att man installerar programmet (NI Komplete i det här fallet) på interna SSD:n och alla samplingar på Time Capsule. Går det, och i så' fall hur?
  5. Min nya SSD är på 250 Gb, och är snart fullpackad. Jag har inte använt extern hd eller Time Capsule tidigare, och undrar om det går att lägga över program och filer på Time Capsule och därifrån snabbt och enkelt använda dem när jag kör t.ex. Logic eller iMovie. Går det?
  6. Jo, fast tanken med köpet av Capsule var just att slippa det jiddret. Min optiska läsare krånglar hela tiden. Går det inte att använda AirPort Time Capsule som en server, typ?
  7. Jag kan inte återställa allt eftersom SSD:n endast har ca 250 GB. Jo, jag vet att det ligger utspritt, och undrar hur man hittar de olika delarna. Kanske bäst att installera från CD igen och därpå hämta enskilda projekt?
  8. Hej! Har bytt till ny SSD i min iMac (rekommenderas), och försöker nu installera Logic Studio 9 från AirPort Time Capsule. Finns hela Logic Studio i ett paket någonstans, eller måste jag ladda ner alla delar separat, och var hittar jag i så fall dessa? Någon här som har koll?
  9. Så här använder ni era 32-bit plugins:
  10. Tack för tipset! Det blir nog Gio. Går utmärkt att använda med andra plugins, och mycket bra ljudkort, lätt att använda mm. Har du använt Rig Kontrol något själv?
  11. Ja, det bör ju funka tycker man. Blir lite osäker när jag läser att Apogee och Apple har utvecklat den tillsammans just som skräddarsydd till Ampdesigner. Ringde 4Sound men inte heller dom visste. Får väl maila tillverkaren. Finns det något alternativ till Gio, där daw-kontroll och amp-pedal finns i samma låda? Någon som vet?
  12. Har inte köpt ännu, men har kollat runt ett tag och det verkar som att den kombinationen ger mest bang for the buck. Roland Studio Capture verkar helt klart smidigare, men det finns en del frågetecken kring ljudkvalitén, och så kostar den mer. Focusrite är ljudmässigt i toppklass. Nackdel med Focusrites större kort är att de inte har inbyggda dsp-effekter, vilket innebär att man får latency (minimal dock) om man vill ha t.ex. reverb i medhörningen när man spelar in.
  13. Focusrite ljudkort 8 preamp: http://global.focusrite.com/firewire-audio-interfaces/saffire-pro-40 + 8 preamps: http://global.focusrite.com/mic-pres/octopre-mkii/images = 16 preamps
  14. Hej alla! En kort fråga. Någon här som känner till om det går att köra andra gittarpluggar än Logics egna, med Apogee Gio? Mvh
×
×
  • Skapa ny...