Jump to content
Annons

Gryphon

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Gryphon

  1. ...som nu blivit medveten om denna coola tråd! Jag är på, gör gärna ett försök att arra lite snyggt på åtminstone någon av låtarna, skicka gärna ett PM om du fortfarande behöver sång.
  2. Progmetalsångare med för mycket fritid finnes...
  3. Mix på grejen inkl min sång kan höras här: Länk Godkänt? I så fall skickar jag filerna.
  4. Monstergitarrsolo a la "We're Stars", någon?
  5. Du har en! Vi kan snacka 😮
  6. Faktum är att det är en av de saker jag INTE gjort - och som jag i och med min senaste "insikt" definitivt kommer att göra. Jag har skickat ut lite mail till olika coaches i Stockholmstrakten i jakten på någon som kan knuffa mig över tröskeln, så att säga. Finns det någon som känner till en riktigt bra sångpedagog i Stockholmsområdet som vill ta sig an en metalsångare? Vad hände egentligen med den låten? Den är för bra för att skräpa på din hårddisk! 🙂 Jag tackar för komplimangerna!
  7. Hej! Jag har varit en "lurker" som strövat omkring i forumet under ett antal år men kliver nu raskt ur garderoben och börjar delta aktivt - varför inte? Mitt namn är Andi Kravljaca, jag är 28 år gammal, bor i Stockholm och sjunger för närvarande i bandet Silent Call (.se), (ännu) ett progmetalband. Vi håller på och släpper vår andra skiva "Greed" och i och med det börjar det bli dags att ta sig i kragen och inse att det är det här och inget annat jag vill hålla på med. Jag är alltså här för att knyta kontakter, vara tyst och lyssna på dem som kan nåt, så småningom också kunna något och därefter säga upp mig via SMS 🙂 Bild på mig: Videoprov (rock) kan ses på: Jag spelar även gitarr: Min YouTube-kanal Hoppas på en långvarig och händelserik tid på det här forumet!!
  8. JA, jag vill samarbeta på ditt projekt/album/låt/Myspace/demo/singel/melodifestivallåt/ploj till farsans 50-årsskiva!!! Namn: Andi Kravljaca Bor: Stockholm Instrument: Stämbanden, men också gitarr, elektrisk eller akustisk. Arr och produktion, keyboard. Inspelningsmöjligheter: Hemmastudio med Cubase 5, rörpreamp till mic osv. Gitarr genom POD XT/ uppmikad Marshallhalvstack (JCM-900). Keyboard genom pluggar. Övrigt: Gillar att spela rock/metal, men är sugen så sugen på att göra AOR/pop/singersongwriter också. Samples: Sång - Gitarr -
  9. Hej! Det är en HP Pavillion laptop, det interna ljudkortet är ju i sig inte intressant, utan det är ett ljudkort jag är ute efter. Något med USB2.0 eller firewire, som kan göra jobbet. Som sagt, det jag behöver är att skicka MIDImeddelanden om programbyte till fyra olika ställen, skicka stereo ut till PA och ett klick ut i monitorn. Ska jag skaffa något i stil med en Focusrite Saffire LE kanske? Och pluggar jag sen MOTUn in i datorn eller i det externa ljudkortet? Hade hoppats hitta en modul som gjorde allt, men bara jag kan få två grejer att prata med varandra så blir det nog bra (hur många gånger har man inte sagt det...) Tack för svar - någon som kan nåt bra externt kort som kan motsvara vad vi är ute efter? Andi K
  10. Hej allihopa! Jag behöver en liverigg för att understödja ett band. Vi har tänkt ut en signalväg och undrar nu om det finns ett sätt att sätta ihop produkter som gör detta möjligt. Jag har tänkt mig följande scenario. En laptop på scen (finns), som spelar Cubaseprojekt. Projektet innehåller: - extra körer/dubbningar osv (audio-ut, ska till mixer/PA) - klick (audio-ut, ska till monitorsystemet) - programbyten för två POD, en basPOD samt en rackeffekt för sången (ska ut via MIDI till de olika enheterna) Alltså behöver jag ett ljudkort/interface med låg latency, och som har möjligheten att sända ut minst tre ljudkanaler (StereoL, StereoR, Klick), samt minst 4 MIDI-signaler. För att göra allt expanderbart inför framtiden skulle jag föredra 4 audio out samt 6-8 MIDI out. Vidare måste man kunna bussa ordentligt så att jag kan sända MIDIkanal 1 till output 1 osv, likaså med ljudkanalerna så klicket inte hamnar ut i PAt 🤪 Är detta möjligt och vad är i så fall vår lösning?
×
×
  • Skapa ny...