Jump to content

kulturskolepappan

Medlem
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About kulturskolepappan

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack maart! Jag cyklar förbi affären varje dag. Jag ska ta med mig klarinetten och höra vad de säger. Hur som helst är det ju kul att behålla en gammal familjeklenod.
 2. Hej! Min dotter har precis börjat spela klarinett på Malmö Kulturskola. Min far var aktiv i en symfoniorkester som hornist. Därför bad jag min mor att höra runt i bekantskapskretsen efter ett lämpligt instrument till min dotter. Skörden blev en välhållen Selmer som hon raggat fram hos en väninna. Själv hittade hon en gammal träklarinett som min far kommit hem med en kväll... Eftersom det är opassligt att låna på "obestämd tid" tänker jag därför renovera den gamla träklarinetten. Det behövs ny kork och nya putor för att den ska bli spelbar. En bekant till min mor sa att man även kunde vaxa den för att krympa ytliga sprickor i träet. För övrigt trodde vederbörande att den skulle kunna gå att få fason på. Instrumentet är märkt "Tone Craft Standard Paris". Är det någon därute som känner till märket? Är det någon idé att göra de föreslagna reparationerna? Vad kostar reparationerna och vad kan ett sådant instrument vara värt (efter renovering)? Martin Sandgren, LIMHAMN
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.