Jump to content

stackarn91

Medlem
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

2 Followers

About stackarn91

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 05/31/1991

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Österund (Norrland)
 • Intressen
  Studiomusik

Social

 • Skype
  martin_h1@msn.com
 1. Hej, Hittade morfars gamla musiklåda och fyndade en Shure 565 SD (Eller en äldre version, vet ej), är den bra för en manlig vokalist? Pros/cons?
 2. Hej! Någon som testat nya Phonic IS16 Digitalmixer? Hade varit roligt med lite funderingar kring den, har precis skaffat en och det finns inte mycket att läsa om den på internet ännu!
 3. Jag köpte precis en sånhär fin fin digimixer som jag har i studion, det är en phonic is16 och jag lär mig den fortfarande, motoriserade faders pekskärm och lite mer kul, den är helt ny så det finns inte så mycket ute på internet än om den. MEN! Den kan spela in 16 kanaler separat in till ett DAW via firewire eller usb om du nu har trummor som landar på ca 12 kanaler med rumsmickar, subkick och hela köret! ''nöjd''
 4. Hej, jag har haft problemet när jag ska spela in 8 kanaler samtidigt i logic 9 express då jag kan klicka i 7 stycken spår så de skall vara record enabled men det 8de föblir grått i den lilla R-rutan vad kan det bero på?
 5. tack så mycket för tipsen!
 6. Hur mickar jag en cello? Jag tänkte själv sätta en sm57a nära och en kondensatormick lite längre ifrån och försöka mixa fram ett bra ljud utav det! Är jag helt ute och cyklar? hjälp!
 7. Lyssnade och jämförde ett par Tannoy REVEAL 601A mot de motsvarande Yamaha monitorerna och m-audio igår, piskade sönder m-audio iaf och hade mer detaljerad diskat än Yamahn iaf! Tror de går på 5000 kr paret bara!
 8. Hej, har sett vissa bilder där folk har absorment bakom monitorerna, är det till en fördel och hur fungerar det?
 9. pillar på en ny låt

 10. Hur får man till den distade skarpa sångeffekten som man kan höra i tex mando diaolåtar? finns det någon plugg i logic eller är det något man måste pilla med själv och vad kallas det?
 11. Hallå! Mitt namn är Martin! Bor i Östersund, spelar i bandet Patriark. http://myspace.com/patriarkosd Har också en liten hemmastudio bestående av. Mac Book Pro 15'' i7, Logic 9, Steven Slate Drummer, Superiordrummer 2.0 + The lost New York studios expantionen. Akg K-240 Studio, lurar Roland TD6 eltrumset med en nätsnarepad från thomann. Ett Clavinova från år 2000 Midi-interface Roland Cakewalk UM-2G Ljudkort: Zoom r16 (som inte min mac kommer överens med) Diverse mickar, sm7, sm58, SE X1 (riktigt bra för så lågt pris) Miscreen, puffskydd Accgitarr, Elgitarr, Elbas Något som ni tycker fattas? Skriv gärna ^^
 12. pillar steven slate drums

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.