Jump to content
Annons

Studio820

Medlem
  • Antal inlägg

    32
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om Studio820

  • Födelsedag 1982-03-18

Om mig

  1. Tjääna Hampus. Jag har samma tanke. Har ett liquid 56 saffire som jag vill ha som huvudkort. Sen koppla min eleven rack till denna men bara för gitarrer. Vill ju även kunna redigera ljudet med eleven efter inspelning.. Fick du det till att fungera? Tacksam för svar..
  2. Hej Anders. stort tack för svar! jag har kolla på DUC och även skrivit fråga där, utan resultat.. .. vet du om det finns någon inställning där man kan "bocka ur" om plugin´s skall synca efter inställd takt eller liknande?
  3. ... finns det ingen som har detta problem?
  4. tack för tipset pile63, men jag har redan provat detta. det verkar vara problem med att öppna projekt med olika sample rate.. jag har varit i kontakt med focusrite och inte ens dom kan lösa det.. 🙁
  5. Hej. Är det någon Pro Tools 11 räv som vet hur man får plugin inställningarna att sparas vid omstart? ex. om jag lägger in ett AIR delay och ställer in tiden på 8T och sparar (både inställning i plug samt session) , nästa gång jag öppnar så är tiden ställd på factory def (4 tror jag).. hur kommer sig detta, så var det inte i PT9? finns det något smidigt sätt utan att skapa massa automation? tack på förhand!
  6. Jag kopplade in min gamla Digi002 (som inte skulle vara kompatibel med PT11) och den fungerar galant.. 🙁
  7. ok, skall försöka: pc w7 Focusrite Octopre på ADAT PT11.2.1 Saffire MixControl 3.4b1 Jag har valt bort ljudkortet i Windows känns lite som att det blir problem när jag växlar mellan olika projekt med olika sample rate. ena stunden kan jag köra utan problem, näst gång strular det.. tankar?
  8. Hej. är det någon som vet vad som är fel. jag får upp denna (se bifogad fil) när jag trycker play i vissa sessions.. har någon haft samma problem? jag har senaste uppgradering av PT och Saffire Mix Control 3.4
  9. Hej.. Det blir riktigt tjusigt! fråga: vad har du köpt den stående träpanelen som är bakom soffan?
  10. Studio820

    RTAS PT11

    Hej. är det någon som vet något program som omvandlar RTAS pluggar för användning i PT11? typ som FXpansion gör för VST pluggar. eller finns det någon inställning i PT11?
  11. Är det någon som vet hur den optimala waterfall skall se ut?
  12. gjorde en ny test med 0-3000Khz
  13. Studio820

    REW hjälp.

    Tjääna, nu har jag börjat lite med akustik osv. och fattar ingenting 🙂 jag har kopplat in en ECM8000 till mitt ljudkort och kör en mätning med REW. se bifogade bilder. är detta bra/dåligt vad skall jag jobba med osv. stort tack för hjälpen
  14. Det blev ett billigt sket nätaggregat, veckans klipp på netonnet, runt 540w. SSD blev SanDisk.
×
×
  • Skapa ny...