Jump to content
Annons

Notorious

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag har tidigare haft Saffire Le och Saffire men båda har varit rätt så usla med Laptop + Vista. Missförstå mig inte, när den väl lirade så var latency låg och ljudet bra, men så fort account control kom up eller datorn behövdes starta om så tappade den kontakt och man blir tvungen till att starta om ljudkortet. Även om jag har T.I firewire. Nu bytte jag upp mig till nya Focusrite Saffire Pro 24DSP och den fungerar riktigt bra. Hanterar alla typ av Vista säkerhets åtgärder som dyker upp, inklusive omstarter och viloläge. plus att ljudkortet har låg latency, bra mjukvara mixer och off knapp för alla laptop lirare som inte har strömdrivande firewire port. Mycket stabilare Drivrutiner för Vista Helt enkelt.
  2. Det funkar utmärkt med en G5a. Kör själv en G5 (power pc processor) med saffire.
  3. Tänkte senare slå till på en Se Electronics reflexion filter. Det här är mer som tillfällig lösning nån månad. Så det blir bättre med enbart lilla ljudabsorberande väggmattan bakom micen? Tyget och boardsen förvärrar mer än gör bra eller?
  4. Kanske bättre som isolering material? Måste väl vara bättre än att bara ha ett plant målat tak som ljudisolering?
  5. Notorious

    Asfaboards

    Tjena! Jag har en massa asfaboards över efter ett bygge och tänkte om det är nåt man kan använda som ljudabsorberande material. Bakom micen har jag en ljudabsorberande väggmatta (äggkartong formad variant. ) Men jag tänkte om jag klär en asfaboardskiva med tunt tyg av 100% polyester ovanför där jag står (lågt i tak) och på väggen bakom mig.. funkar det? Jag har läst massa forumtrådar här och glasull är ju det som rekommenderas. Hur bra/dåligt är det med asfaboardskivor + tunt tyg? Dom väger ju inte mycket så det är ju lätt att skruva fast på tak och så. Tacksam för svar! Mvh
×
×
  • Skapa ny...