Jump to content

sk8boy

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About sk8boy

 • Rank
  På gång
 • Birthday 08/25/1986

About me

 • Kön
  Man
 • Min utrustning
  Dator, studio one, presonus studio itwo, nylonsträngad gitarr samt stål strängad gitarr Yamaha
 • Intressen
  Musik, spela innebandy, skriva låtar,, sitta vid datorn, åka skateboard vara med vänner och familj.

My music online

Social

 1. Version Mp3

  65 downloads

  Här kommer en låt som jag skrev till min underbara tjej. Låten heter Drömmen om oss blev sann. Hoppas ni gillar den, Kommentera gärna vad ni tycker. Mvh : Kardan
  Free
 2. Version mp3

  55 downloads

  Här kommer en ny låt av mig som jag skrev och gjorde musik till idag. Skulle vara trevligt att vet vad ni tycker om den. Kom gärna med tips och idéer det uppskattas mycket.
  Free
 3. Version mp3

  32 downloads

  laddar upp en låt till här som heter Alla vet vad jag gör nu. Vad tyckter ni, för att utvecklas så behöver man ju ibland tips för att bli bättre på det man gör. Så skriv gärna om det är något man kan se eller skulle kunna ändra eller bygga på i låten mer.
  Free
 4. Version mp3

  14 downloads

  Här kommer ännu en låt som jag gjort. Finns det något man kan göra med mina låtar för att fylla ut dem mer. är som sagt inte jätteduktig på mixning. Men tänkte om man kan lägga till något instrument, mer än bara min gitarr. typ skapa någon bakrrundmusik till gitarren och min sång i mina låtar med hjälp av rätta chords. Kom gärna med tips som sagt.
  Free
 5. Version mp3

  113 downloads

  Hej, här kommer min svenska version på min andra låt Love is the right way. kommentera gärna vad ni tycker, och om det är något jag kan göra får att få den bli bättre. Tips är alltid välkommet.
  Free
 6. Version mp3

  275 downloads

  Här kommer låten Love is the right way som jag skrivit och gjort musik och sång till. Skriv gärna vad ni tyckte när ni lyssnat på låten. kom gärna med tips, det är alltId tacksamt att ta emot.
  Free
 7. Version wav File

  321 downloads

  Hejsan alla glada! Mitt namn Är Rickard Lidberg och är ny här på studio. Jag är en självlärd Gitarrist och har en stor passion för musik. Musiken är mitt allt och jag vill ständigt utveckla min estetiska versamhet innebörande min sång samt låt skrivande. Låten seaching for the one är en av mina nyaste låtar som jag skrivit och kompositerat ihop. Jag skrev denna låt för ungefär 1 år sedan, men har sedan dess försökt jobba med att få den bli bättre genom att köra den i arp version med 2 gitarrer samtidigt istället för bara med vanlig chords och komp. Eftersom denna låt ska vara lugn så är
  Free
×
×
 • Create New...