Jump to content

bauwerk

Medlem
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutralt
  1. Kan väl bara fylla i här om någon går i liknande tankar och hittar denna tråd framöver. Pratade med thomann support för en stund sedan och nej det är antingen det officiella kitet som gäller eller att borra hål på sidorna som även nämnts ovan. Ingen aning om storlek på skruv som passar men kommer iaf testa borra själv, annars blir det väl en beställning.
  2. Hmm tror jag såg några fack för halvrack. Får kolla runt lite, kan ju även fråga dom på thomann visserligen. Tackar för ditt svar!
  3. Är det så illa? Trodde det var del av ett standardformat som monteras på sidorna för den sortens "halvrack"-enheter. Hmm då får jag fundera lite, eventuellt beställa den "officiella" versionen.
  4. Tjenare, Beställde och fick hemlevererat i veckan https://www.thomann.de/se/golden_age_project_pre_73_mkiii.htm samt https://www.thomann.de/se/thon_rackwanne_1he.htm Jag trodde detta skulle räcka för att rackmontera enheten då jag antog man kunde montera med skruv underifrån, men icke! Vad jag saknar är två enheter som monteras på sidorna av GAP enheten, har letat på thomann men vet inte vad dessa heter så inte haft någon framgång i mitt letande. Någon som vet vad dessa heter? Man kan se det jag saknar här https://www.thomann.de/gb/golden_age_project_rackkit.htm Dock tänkte jag spara några kronor istället för att betala 600kr för GAP's kit. Tacksam för svar.
×
×
  • Create New...