Jump to content

bauwerk

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About bauwerk

 • Rank
  På gång
 1. Kan väl bara fylla i här om någon går i liknande tankar och hittar denna tråd framöver. Pratade med thomann support för en stund sedan och nej det är antingen det officiella kitet som gäller eller att borra hål på sidorna som även nämnts ovan. Ingen aning om storlek på skruv som passar men kommer iaf testa borra själv, annars blir det väl en beställning.
 2. Hmm tror jag såg några fack för halvrack. Får kolla runt lite, kan ju även fråga dom på thomann visserligen. Tackar för ditt svar!
 3. Är det så illa? Trodde det var del av ett standardformat som monteras på sidorna för den sortens "halvrack"-enheter. Hmm då får jag fundera lite, eventuellt beställa den "officiella" versionen.
 4. Tjenare, Beställde och fick hemlevererat i veckan https://www.thomann.de/se/golden_age_project_pre_73_mkiii.htm samt https://www.thomann.de/se/thon_rackwanne_1he.htm Jag trodde detta skulle räcka för att rackmontera enheten då jag antog man kunde montera med skruv underifrån, men icke! Vad jag saknar är två enheter som monteras på sidorna av GAP enheten, har letat på thomann men vet inte vad dessa heter så inte haft någon framgång i mitt letande. Någon som vet vad dessa heter? Man kan se det jag saknar här https://www.thomann.de/gb/golden_age_project_rackkit.htm Do
 5. Nej jag lyssnar inte på mycket psytrance, dock har jag blivit tilltalad av många colabs som infecteted mushroom gjort, tex jörg on mushroom vilket är ett klassiskt stycke som alla bör höra vid tillfälle. Jag menade inte att du skulle plocka ner låten till 03:40 , jag menade att du skulle få de partierna du har å bli mer intensiva, intressanta, bygg från en intensiv kort loop.
 6. Vissa partier låter helt ok, andra låter "skräp". Ett tips är att försöka dra ner mixen till 3:40 lång eller så bara för att fokusera på vad som är viktigt å vilket som är skit. Tyckte basen var för dominerande i början, men fan vet möjligt du vill den ska dominera över kaggen. Många av voicesamples är malplacerade, samtidigt, så vem fan är jag å tycka.
 7. Soft låt, gillar portamentot/glide mellan chordsen, sången är lite sur på sina ställen men som sagt "slask". Annars tycker jag din röst passar riktigt bra, får mig å tänka på Jay-jay johansson . Det enda jag kan störa mig lite på är att hihats å clap känns aningen vassa, kan vara för att jag suttit med lurar hela dagen.
×
×
 • Create New...