Jump to content
Annons

bjorn_86

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har tyvärr inget utlagt här. precis installerat om datorn så det va mycket som försvann... Ligger dock lite på en annan dator... ska se om jag kan få tag i det som är inspelat. Är också rätt öppen när det gäller musik, men är mer mot rock/hårdrocks hållet. Har lite svårt för hiphop, men man får väl lära sig att lyssna in sig på det också 😮 Hur länge har du hållit på att spela in då?
  2. Nae jag har ju inte fått de... Börjar undra lite? men men dom kommer nog.. vill ju ändå ha en bekräftelse och tider att gå efter. Fan vad bra! Finns inget bättre än att spela med känsla 🙂 Vad gör du för typ av musik? Bara synth? eller är det sång och sådant också?
  3. haha ja det blir antagligen samma klass 😆 Själv kan jag inte läsa noter, men skulle väldigt gärna vilja lära mig=) Är gitarrist, självlärd sen 6 års ålder. Så jag har inte teorin riktigt.... och det tycker jag är jobbigt... är lite mer av en gehörsspelare. Men fan, det blir nog jävligt bra ändå🙂 Har du fått några papper hem ä`?, om tider och sådant?
  4. Tjena! Jag ska också börja där till hösten på samma program. Kommer nog bli jävligt kul. Vad spelar du för instrument? //Björne
×
×
  • Skapa ny...