Jump to content

shamani

Medlem
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About shamani

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 02/12/1964

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna
 • Stad/plats
  Bohuslän
 • Intressen
  Musik, foto bl a

Personlig information

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0
 1. Heltäckningsmatta kanske kan funka? Billigare och mindre "åverkan"..
 2. Om det fortfarande är av intresse så kan du hitta CDrw Audio här. http://www.prisvis.se/a/produkt_lista/idx/...odukt_lista.htm
 3. Borde det inte funka med ett milt schapoo? Det håller ju håret och hårbotten fräscht... Eller balsam? Har hört att det finns folk som tvättar håret med balsam i stället för schampoo.
 4. WOW!! Det var en tjusig sak! Lite annorlunda från mina mer klassiska knappspel... =) Låt oss få höra hur det går sen. Vi kanske till och med kan få HÖRA det sen? Lycka till!
 5. Jag var och köpte förstärkaren igår. =) Det blev Laney 35W. Har provat den idag. Av någon anledning så är mina fingertoppar lite ömma... Det jag behöver lära mig nu är hur den fungerar. Jag har noll koll på såna här saker. Brukar det följa med bruksanvisningar när man köper förstärkare? Jag fick inte det. För att vara ärlig så fattar jag inte ens vad orden på förstärkaren betyder... Så den som inte har fått med mig att jag är superamatör de luxe kanske börjar förstå det nu. Jag har lekt med en nylonsträngad gitarr i många år, har även spelat på lite andra instrument. Stereo är något man sätter en CD i och trycker på "play". Musik i datorn - typ samma som stereo. Jag är teknisk när det gäller, vertyg och maskiner till snickerier... men mina kunskaper när det gäller såna här saker är... låt oss säga...begränsat? Gissar på att det finns någon som anser att jag antagligen har slängt mina pengar i sjön! Men jag kommer att lära mig och DÅ JÄ*LAR!! Tack alla för all hjälp hittills! Jag tackar inte nej till användartips heller.
 6. Tack för din kommentar, Kalle. Laney LA65 ger säkert bättre ljud. =) Det är bara det att jag inte behöver så mycket ljud. Jag uppträder inte för stora folkmängder eller liknande. Det är mest för hemmabruk och mindre spelningar i små lokaler. 35-an är egentligen mer än jag behöver för ljudets skull, men den har uttag för microfon och den kan jag behöva så att inte gitarren tar över och sången inte hörs. Jag har inte hittat lägre watt med microfoningång. Vet du (eller någon annan) om en förstärkare med lägre watt (än 35) med mic-ingång så jag tacksam för tips! Tänk på att den ska vara för akustisk gitarr.
 7. Hej! Är bröllopet avklarat? Jag gillade din låt och blev så glad när jag läste om fiol och flöjt här ovan! =) Tror det kan bli jättefint. Personligen tycker jag kanske den skulle ha varit lite mjukare då man ska gå uppför altargången (eller motsvarande), men det är ju en smaksak. Hoppas inte att din dotter blir så glad att hon gråter/grät sönder ev mascara! Vore trevligt att få veta hur bröllopet blev. //shamani
 8. shamani

  Aldrig Ens Nära

  Schysst låt! Rösten känns lite för spröd... Går kanske för högt för hennes röst? Gillar överraskningen med pukorna! =) Musik är alltid en smaksak, men jag gillar den, även om rösten blir för klen. Lycka till vidare! shamani
 9. Jag är ägare till två dragspel, det ena är tre-körigt och det andra är fyrkörigt. Båda har bra ljud, men det fyrköriga har "starkare" ljud. Låter mer. Kan inte så mycket i övrigt om dragspel, men kolla gärna in norska sidor då norrmännen verkar vara mer entusiastiska över detta instrument. =) Kan tillägga - ifall du inte vet - så heter dragspel trekkspill på norska.
 10. Jag kan ju bara prata för mig själv, men den gubben hade inte fått komma i närheten av mig - kändis eller ej. Motbjudande blir inte vackrare av varken pengar eller berömmelse! Inte hos mig i alla fall.
 11. Tackar! Jag och mina två bästa vänner (gitarrerna) kommer nog att trivas alldeles utmärkt! =)
 12. Just nu ser det ut som att det lutar åt en Laney LA35C.. Vad tror ni om den? http://www.thomann.de/se/laney_la35c.htm
 13. Tack för alla tips och förslag! Det uppskattas verkligen! =) Jag var inom musikaffären idag där jag köpte gitarren och han visade mig Laney som han tyckte gav mycket ljud för pengarna. Prövade den minsta han hade först och det lät bra, men den lite större (30 watt) hade även för microfon. Jag behöver inte många watt, men att kunna använda en mic för sång så att den inte försvinner är ju en klar fördel. Tyvärr finns det dåligt med musikaffärer i mina trakter... Närmaste ställe (där jag var idag) ligger 4-5 mil bort och nästa - om det ens finns där är 7 mil bort. Ska kolla runt lite på nätet - igen. =)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.