Jump to content
Annons

yaleed

Medlem
  • Antal inlägg

    141
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Sthlm
  • Intressen
    musik kanske?
  1. Jäkligt bra. Sånt lyssnade jag mycket på en gång i tiden.
  2. Behåll API och Fatson, Nailen e bra men det funkar utan. Med dessa 2 har du fler funktioner plus att båda låter grymt bra. Fatson kan du ju tämja jobbiga frekvanser med på ett snyggt sätt som inte nailen kan... båda kan komprimera. API+Fatso ftw om du inte kan övertyga frugan att sälja några smycken så du kan behålla alla =) Den snygga toppen du fick med API vill du inte vara utan.
  3. yaleed

    Edit.

    De med sämre prylar sitter oftast o pillar på sin egna verk medans folk med "bra" prylar kanske jobbar mot klienter och då kan man inte lägga upp låtarna eftersom det är någon annan som äger dom... kanske kan det vara så enkelt?
  4. Finns det inte någon form av överenskommelse gjord så är det ju ganska flummigt... försök att få svar på varför han vill att du ska ta bort låtarna. Skivbolaget som han eventuellt signat med kan inte äga hans röst på tidigare inspelningar... fick han betalt av dig för att medverka?
  5. Delete unused files, sedan sparar man och då är dom borta.
  6. Njae, inte hittills iaf, jag brukar nöja mig med en kompressor på mastern. När jag kör Fatson på mastern med live inspelad musik så brukar jag kör lite warmth då jag tycker det ger en skön effekt. Alexho Jag tycker den är helt ok, mjuk o fin och ger en luftig topp utan att göra det vasst. På sångkanalen/erna använder jag den väldigt ofta, 90% typ. Jag vet inte om jag tycker det e värt 32000 för 2 kanaler, jag hade nog lite solsting när jag köpte dom, men jag ågrar det dock inte =)
  7. Som det ser ut just nu... 2 x DBX 160A (gammla usa byggda) 1 x Fatso jr 2 x Distressor 1 x Portico 5043 comp 2 x Portico 5033 Eq 1 x NPNG 2nvp 1 x SPL 2kanal transient designer 2 x Lilfreq EQ 1 x Tc 4000 reverb Använder sedan en SSL X-Desk för summering Lyssning Focal twin6 Krk VXT8 Ljudkort Prism Orpheus
  8. Det svaret är ju stenhårt =) Påminner om ett svar M.J gav till en musiker som frågade hur han skulle spela när dom repade till en turne, M.J svarade, du ska spela likadant som det är på skivan =)
  9. yaleed

    Mixen klipper

    dra ner aux reglarna på dom spåren där du skickat till aux, på dom andra sänker du som vanligt?
  10. yaleed

    Bästa autotune?

    Har du någon som absolut inte kan sjunga eller kan sjunga i pitch men kanske fel ton(svårt för rätt melodi), isf Melodyne. Kan personen i fråga sjunga så är Antares ett bättre val... tycker jag.
  11. Jag kanske hinner göra en test till dig i nesta vecka, jag kan köra en fil genom SSL bus comp och en genom 5043, maila mig ett track som du vill jag ska testa på. Personligen gillar jag båda... =)
  12. Porticon 5043 funkar väldigt bra, tycker jag. Det sätter ihop sig bra och ger en snygg ljudbild.
  13. yaleed

    Fatso Jr

    Jo det e sant, bara genom att ändra utnivån så har jag med upplevet att ljudet blir annorlunda, jag har även hört det från annat håll så något ligger det i det.
×
×
  • Skapa ny...