Jump to content
Annons

mickestrang

Medlem
  • Antal inlägg

    829
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    9

Allt postat av mickestrang

  1. Hej på er:) Tittar på en Peavey TKO 90 basförstärkare, för rep och medhörning på gig. Intresserad av hur mycket kräm det är i den och vad det sitter för element i den. Kan dock inte hitta något om denna stärkare alls. Någon kunnig som vet något om den?? Mvh Micke
  2. Jag kör lätt 40 spår på min Core2Duo. Klarar en modern dator inte det då är det något annat fel än just styrka i processoorn.
  3. Att streama CD-kvalitet kräver ingen fantastisk uppkoppling. 1536 kB/s
  4. Hej Jag jobbar envist vidare i Cubase 5 32-bitars trots att jag äger Cubase 6 & 7 🙂 Pitchshiftern som finns inbyggd i femman funkar för mindre korrigeringar men låter halvtråkig om man pitchar mer än 30-50 cent. Vad finns det som helt enkelt för VST som gör jobbet bättre, borträknat stora Melodyne-bundles för tusentals kronor? Mvh Micke
  5. Undvik såna märken som "Dr Dre" till att börja med....kolla efter kända märken som Sennheiser och AKG istället. Men är det lurar för att njuta av bra musik du vill ha eller lurar som du ska mixa i?
  6. Sonnox EQ Sonnox Dynamics Trueverb Isotope Ozone 5 Plug & Mix California Tone
  7. ingen bild, och länken funkar inte
  8. Större rum brukar generellt sätt vara lättare att få ordning på
  9. Nej, jag tycker att det är intressant att folk absolut måste göra musik på sina plattor och mobiler. Varför göra det så jävla svårt för sig? Finns ingen surfplatta som slår en bra dator, ett bra ljudkort, preamp och mick. Men visst gör det svårt för er och spela in med pisskvalité för "det ligger ju i tiden".
  10. "Hej, jag har ingen riktig gitarr men tänkte köpa en banankartong, kvastskaft och en ståltråd" Vilket kvastskaft är bäst?
  11. Låter ju onekligen prisvärt, men det blir intressant och höra/läsa tester av den.
  12. D Då är det inte heller någon större skillnad på DOOM 1 och Crysis 3 båda är ju digitala
  13. Klart det är skillnad på ljudmotorerna. Testa att summera 50+ kanaler i en DAW och testa mot en lågprisvariant så finns det skillnader. Körde blindtest med ett tiotal SR-tekniker och alla sågade Logic. Olika sätt att beräkna algoritmer på ger helt klart skillnader. Likaså som det finns skillnader på en systemkamera på 15 megapixlar och en skitkamera på 15 megapixlar
  14. Håkan Hellström-liknande är inte ett plus i min värld.
  15. Röde NT-1 alla gånger. Fantastisk output och brillians.
  16. Tänker likadant:) Jag spelar in och mixar för mitt eget nöjes skull och har aldrig brytt mig om kommersiella mål
  17. Att köra med 96, 44,1 eller 48 ska ju inte betyda något. Och varför högre samplingfrekvens skulle innebära större risk för problem får du gärna utveckla, Vad gäller huvudfrågan: kör du samma bitdjup och samplingsfrekvens i båda programmen?
×
×
  • Skapa ny...