Jump to content

Sir Toby

Medlem
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About Sir Toby

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 12/14/1969

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Åkersberga
 • Min utrustning
  Cubase 8
 1. Version färdig låt

  35 downloads

  Här är mitt bidrag till årets sommarhit 2016! Vore kul med reaktioner och även få prov på andra "Sommarplågor"
  Free
 2. Version Demo

  72 downloads

  Ibland har man en låtidé i huvudet som i slutändan blir något helt annat. man tar av sig lurarna efter sista mixen och undrar lite vad som hänt på vägen? Känner ni igen detta fenomen?
  Free
 3. Titel: Dreams are desires Av: Sir Toby Uppladdad: 07 jun 2016 Kategori: Rock/Metal Ibland har man en låtidé i huvudet som i slutändan blir något helt annat. man tar av sig lurarna efter sista mixen och undrar lite vad som hänt på vägen? Känner ni igen detta fenomen? Klicka här för att ladda ner filen
 4. Grymt Erik! Kul att höra ditt bidrag till jullåts skatten! Håller helt och hållet med om budskapet. Tomten dansar naken är väl en metafor. Bördan släpper lite och man vill liksom bara skaka av sig resterna. Hade Gott nu!
 5. Visst är det lite märkligt? Hur kommer det sig att det finns så mycket ny och bra musik runt om oss men ändå är det samma femton låtar som kretsar i våran vardag. Det borde vara förbjudet att spela samma låt mer än en gång i veckan på radio, typ! Hur ska ny musik kunna få plats.. Är det inte "Så mycket bättre" som spelas så är det "Mello" Eller varför inte "Idol".. Vart finns det utrymme för nya låtskrivare och artister som inte är "kompis" med branscen? För egen del gör jag numera musik för mitt eget välbefinnande, men det vore en lögn om jag sa att jag inte vill att så många som möjligt
 6. Titel: Tomten dansar naken Av: Sir Toby Uppladdad: 27 dec 2015 Kategori: Rock/Metal Skulle vara kul att höra vad ni anser om att göra ny julmusik? Finns det någon tillväxt bland dessa? Vad tycker ni en bra julsång bör innehålla? Klicka här för att ladda ner filen
 7. Version färdig

  47 downloads

  Skulle vara kul att höra vad ni anser om att göra ny julmusik? Finns det någon tillväxt bland dessa? Vad tycker ni en bra julsång bör innehålla?
  Free
 8. https://soundcloud.com/tobias-karlsson-9/here-it-comes
 9. Version orginal

  43 downloads

  En ny låt gjord i Cubase 8. Hoppas ni lyssnar. Vore superkul om ni ville kommentera! Både bu och bä. Learning by doing!
  Free
 10. Tjoo! Här har ni en video i all enkelhet! har gjort den i Imovie och låten är gjord i Cubase 8. Hoppas ni gillar den och kanske får lite ideér..
 11. Sir Toby

  Hemlös

  Version Tryout

  35 downloads

  Har gjort en låt som inte berör ämnet "yea baby" utan något som faktiskt berör oss alla, varesig vi vill eller ej. Hoppas du tar dig tid och lyssnar! Kom gärna med feedback gällande det ni hör, eller inte hör. Finns även en video på youtube.
  Free
×
×
 • Create New...