Jump to content
Annons

Rojk

Medlem
  • Antal inlägg

    155
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Rojk

  • Födelsedag 1988-03-01

Om mig

Socialt

  • Skype
    din.mamma@slampa.org
  1. I fem år har jag lyssnat på denna låt vid varje julhögtid, och jag får aldrig nog av den!
  2. Spelning på 80-talsfest, vad ska jag ha på mig??

  3. Satt på en pizzeria i helgen och läste ett musikbörsenblad som fanns där. Mina ögon fastnade direkt för denna lilla leksak. Är perfekt för liveframträndanden om man är ensam gitarrist och vill leka solon. Måste in på 4sound och testa den nån gång.
  4. har aldrig reflekterat över det 😛 Kanske syftar på hur trögtängt han egentligen är. Vad heter titeln på engelska? Det kan ju helt enkelt vara så att titeln på engelska är 100ggr bättre och insinuerar hur dum han egentligen är medans här i sverige så fick vi en dum översättare som har hört någon använda ordet päron synonymt med förälder och vips så blev det ett päron till farsa. Vilket i sin tur skulle betyda en förälder till pappa 🙂 Ett annat lysande exempel på svenskarnas genialitet The flying doctor = Doktorn kan komma 😆 National Lampoon's Vacation heter första filmen från 1983, kallade man ens då sina föräldrar för päron? Fick mig att komma ihåg Nile City och adoptivpärona där 😆 Ibland så tycker jag att översättare gör rätt. Hur bra låten "Flygande Doktorn"?
  5. Hur är det med filmtiteln "ett päron till farsa"?
  6. Jag hatar att försvenska ord så det blir alltid linea. Samma sak med maila och site. Ser ju asfult ut när man skriver sajt.
  7. Det skulle ju vara underbart. Vet nån om det är nya låtar eller gamla goda hits?
  8. Slutgitliga produkten kommer väl inte hamna på Youtube? Hoppas jag iallfall, för då är det mycket bättre att göra egen del på studio.se där man lägger upp klippen.
  9. Haha, när jultiderna kommer så är det ju självklart att man kommer hit igen för att lyssna på den här och Hackes Ritsch Ratsch. Ingen jul utan dom låtarna. God Jul till alla som inte kommer ihåg mig!
  10. Så underbar låt 😉
  11. Jag gillar låten skarpt, även om jag inte är något fan till growl och hade hellre sett att någon sångare sjuöng låten 🙂 Kaggen kan nog bli mörkare då den känns för klen förtillfället.
  12. Kan inte komma på vad det skulle vara för program då. Har kikat förut efter vilken process som tar mest RAM och CPU och Firefox leder för tillfället båda staplarna. Att höja buffertern och latencyn provar jag imorrn för jag ska sova snart. Kommer tillbaka då med svaret.
×
×
  • Skapa ny...