Jump to content

Rojk

Medlem
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Rojk

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 03/01/1988

Profilinformation

 • Stad/plats
  Stockholm

Personlig information

 • MSN
  din.mamma@slampa.org
 • Hemsida
  http://www.hamsterpaj.net
 • ICQ
  0
 1. I fem år har jag lyssnat på denna låt vid varje julhögtid, och jag får aldrig nog av den!
 2. Jag kan ju alltid försöka :)

 3. Spelning på 80-talsfest, vad ska jag ha på mig??

 4. Rojk

  End Of Times

  25 downloads

  Veckoprojekt med Richard och Marcus. Marcus på synthar och trummor. Richard på piano, bas och gitarr.
 5. Rojk

  End Of Times

  Titel: End Of Times Av: Rojk Uppladdad: 22 Jul 2010 Kategori: Övrig musik Veckoprojekt med Richard och Marcus. Marcus på synthar och trummor. Richard på piano, bas och gitarr. Kritik på helheten? Nånting som ska upp, ner, bak, fram? Trummorna är mickade med två OH, en kagge och en virvel. Klicka här för att ladda ner filen
 6. Det är lite olika från låt till låt. "Till min syster" tycker jag är bäst anpassad för mattor av olika slag. Men i det nya materialet kommer det funka skit bra att kompa och hänga snyggt på synkoper. Helst ska man kan kunna spela både och. Det kommer variera från låt till låt vad som passar bäst. E du sugen på att komma och testa?

 7. Tja tja, såg att du sökte keyboardist. Vilken typ söker du? Är det meningen att personen ska lägga matta eller kompa snyggt med fills?

 8. Satt på en pizzeria i helgen och läste ett musikbörsenblad som fanns där. Mina ögon fastnade direkt för denna lilla leksak. Är perfekt för liveframträndanden om man är ensam gitarrist och vill leka solon. Måste in på 4sound och testa den nån gång.
 9. har aldrig reflekterat över det Kanske syftar på hur trögtängt han egentligen är. Vad heter titeln på engelska? Det kan ju helt enkelt vara så att titeln på engelska är 100ggr bättre och insinuerar hur dum han egentligen är medans här i sverige så fick vi en dum översättare som har hört någon använda ordet päron synonymt med förälder och vips så blev det ett päron till farsa. Vilket i sin tur skulle betyda en förälder till pappa Ett annat lysande exempel på svenskarnas genialitet The flying doctor = Doktorn kan komma National Lampoon's Vacation heter första filmen från 1983, kallade man ens då sina föräldrar för päron? Fick mig att komma ihåg Nile City och adoptivpärona där Ibland så tycker jag att översättare gör rätt. Hur bra låten "Flygande Doktorn"?
 10. Hur är det med filmtiteln "ett päron till farsa"?
 11. Jag hatar att försvenska ord så det blir alltid linea. Samma sak med maila och site. Ser ju asfult ut när man skriver sajt.
 12. Det skulle ju vara underbart. Vet nån om det är nya låtar eller gamla goda hits?
×
×
 • Create New...