Jump to content

Rojk

Medlem
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Rojk

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 03/01/1988

About me

Social

 • Skype
  din.mamma@slampa.org
 1. I fem år har jag lyssnat på denna låt vid varje julhögtid, och jag får aldrig nog av den!
 2. Jag kan ju alltid försöka :)

 3. Spelning på 80-talsfest, vad ska jag ha på mig??

 4. Rojk

  End Of Times

  25 downloads

  Veckoprojekt med Richard och Marcus. Marcus på synthar och trummor. Richard på piano, bas och gitarr.
 5. Rojk

  End Of Times

  Titel: End Of Times Av: Rojk Uppladdad: 22 Jul 2010 Kategori: Övrig musik Veckoprojekt med Richard och Marcus. Marcus på synthar och trummor. Richard på piano, bas och gitarr. Kritik på helheten? Nånting som ska upp, ner, bak, fram? Trummorna är mickade med två OH, en kagge och en virvel. Klicka här för att ladda ner filen
 6. Det är lite olika från låt till låt. "Till min syster" tycker jag är bäst anpassad för mattor av olika slag. Men i det nya materialet kommer det funka skit bra att kompa och hänga snyggt på synkoper. Helst ska man kan kunna spela både och. Det kommer variera från låt till låt vad som passar bäst. E du sugen på att komma och testa?

 7. Tja tja, såg att du sökte keyboardist. Vilken typ söker du? Är det meningen att personen ska lägga matta eller kompa snyggt med fills?

 8. Satt på en pizzeria i helgen och läste ett musikbörsenblad som fanns där. Mina ögon fastnade direkt för denna lilla leksak. Är perfekt för liveframträndanden om man är ensam gitarrist och vill leka solon. Måste in på 4sound och testa den nån gång.
 9. Det skulle ju vara underbart. Vet nån om det är nya låtar eller gamla goda hits?
 10. Slutgitliga produkten kommer väl inte hamna på Youtube? Hoppas jag iallfall, för då är det mycket bättre att göra egen del på studio.se där man lägger upp klippen.
 11. Åh, massa musiknördar på en och samma plats. Kan det bli bättre?
 12. Haha, när jultiderna kommer så är det ju självklart att man kommer hit igen för att lyssna på den här och Hackes Ritsch Ratsch. Ingen jul utan dom låtarna. God Jul till alla som inte kommer ihåg mig!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.