Jump to content
Annons

davve93

Medlem
  • Antal inlägg

    42
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Jönköping
  1. davve93

    Gitarr effekter

    Tjena har ni några bra gitarr-combinators på lager?🙂
  2. Jag har haft samma problem som dig, tror inte jag kunde lösa det så sket i det då.. Rätt tråkigt att det inte funkar :/
  3. Det kan inte vara någonting i ljudinställningarna? Har du kollat så att Audition har rätt ljudkort valt?
  4. Jag kör Reason 6 och Logic 8 🙂
  5. Jo du skulle kunna ha monitorerna på main mix och sen ha hörlurar på ctrl-room/headphones Dave
  6. Okey.. om jag har fattat rätt så behöver du: 2 st http://www.thomann.de/se/the_sssnake_yrk2030.htm 4 st http://www.thomann.de/se/the_sssnake_1820_adapter.htm bara att koppla in ljudet från datorn in på line in 5/6 eller annan stereo ingång. sen från Main mix in i din mick ingång på ljudkortet:) Hänger du med?
  7. Tjena! Varje gång jag startar datorn/ljudkortet börjar det knastra jätte mycket det startar knastra när det första ljudet kommer från datorn (tex skype loggas in/system meddelande lr liknande) sedan håller det på att knastra i minst 10 min och sen är det mer mellanrum mellan knastret.. Det kommer ut på alla utgångar också.. Någon som har/haft samma problem? hade varit sjukt gött att slippa det för det är sjuukt jobbit och känns inte som det är så bra för högtalare heller:/ Dave
  8. davve93

    Rdio

    Oj, det verkar fint!
  9. Tjena! Jag har Reason 6 och på master fadern kan man välja mellan två olika lägen: Peak och VU Vad är det för skillnad? David [edit] nu när jag skrollade igenom de olika modes så fanns även PPM med..
  10. Vi har ett M-audio keystation 88 i studion på min skola. Det är sjukt gött med många oktaver, men jag tycker inte om vägningen på tangenterna och dom känns alldeles för plastiga :/ tyvärr..
  11. Hmm de va skumt.. men du, funkar rewire när du har reason i64 bit och cubase i 32 bit? Dave
  12. davve93

    HJÄLP MIG SNÄLLA

    Ja! har en MexicoTele sedan ett halvår tillbaka, Underbart instrument 🙂
  13. davve93

    NN-XT sampler tips

    Rätt cool effekt 🙂
  14. Tjena! vet ej om jag la tråden i rätt avdelning men aja.. Någon som vet om det går att fixa så man kan öppna finale 2011 filer i version 2010? nämligen så att jag har Finale version 2011 här hemma och 2010 i skolan och det har inte funkat innan men behöver få över en grej till skolan.. hittade någonstans på google att man kunde exportera en .XML fil och sen importera den till den äldre versionen.. men har inte tillgång till någon 2010 version idag och behöver få reda på det tills imorgon.. Någon som vet om det funkar bra att importera xml filer till Finale 2010?
×
×
  • Skapa ny...