Jump to content
Annons

Dozmusss

Medlem
  • Antal inlägg

    87
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. ingen vet hur den är ? Spelar in hiphop . Och inga instrument
  2. okej tack för alla svar 🙂 har tänkt på en M-Audio Firewire Solo Vad tycker ni om den ?
  3. Mikrofonen är Studio Project B1 och Vtb1.an Eller Firebox och SP B1 , undrar ljudkvaliten kan väll inte vara så stor skillnad? Kommer min röst vara mer robotaktig då?
  4. har testat allt det dära har testat på 3 datorer det är fel på fireboxen, men ska nog göra en låt med Pream Studio project VTB1 och en SP B1 , kvaliten blir nästan samma elr?! 😛
  5. När jag öppnar o kollar i datorn är det inget kort 🙁 Det är nån konstig liten metall låta!
  6. Jag kör pc 🙁 Jag tror att jag har bränt nåt i fireboxen har öppnad o kollat men allt ser bra ut. Hade ljudkortet i kopplad i en dator sen stängde bara av den sådära , drog ut alla kablar där bak utan att ha stängt datorn ? Så det kanske är att den blivit bränd?
  7. Problemet är att det bara går att välja NO DEVICE och inget annat finns på listan 🙁 Ska hålla på mera med datorn imrgn 🙁 Tack för alla svar. Om ni kmr på nåt mer så äre ba säga till 🙂
  8. Har redan försökt , När man ska starta om datorn och sedan installera drivrutinerna då säger den att man ska reconnecta ljudkortet och när jag gör det händer inget :S och när jag trycker på nästa så säger den Reconnecta :S fast jag redan gjort det EDIT: Har även öppnat ljudkortet och kollat inuti allt ser helt okej ut!
  9. Jag tycker du ska testa Mickarna i nån musikaffär och se efter vilket som passar din röst mest. 🙂 Lycka till
  10. Hej, Har ett ljudkort (Presonus Firebox) När jag stoppar in sladden så lyser den blått. Men Datorn känner inte ljudkortet :S Det står att jag inte har nåt ljudkort i?! Men för några veckor sen så funka den utmärkt? Vad kan problemet vara? Behöver få igång den snabbt! EDIT: Det står även på firebox mixern NO DEVICE.
  11. hahahaha. ah men aja tack för allt hjälp. Men nu äre så, Vill ba veta Latency och Clock Source och Sample rate ? Vad ska jag ha på dessa ? 😆
  12. Tack för allt hjälp. Som en kille sa , Han sa nånting om Record program vad tycker ni om den ? Slår Cubase allt då ? ^^ 😆 EDIT: Vad ska jag ha för Latency på min firebox ? Använder SP B1. 😄
  13. En annnan fråga nu, Har en Presonus Firebox, När jag höjer högsta på min firebox så är det fortfarande lågt ? Några idea ??
  14. Men jag har Cubase LE? Har den DAW Grejen ? Och gåre o mixa på programmet ? EDIT: Jag tycker Audacity är lätt o mixa på!
  15. Vill mixa mina låtar men vet inte så mycke hur man gör! Ska jag skaffa mixer eller mixa i program ? vilken är lättast ? Mixar hiphop , rap!
×
×
  • Skapa ny...