Jump to content

linus500

Medlem
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About linus500

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 12/07/1994

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 1. Tänkte bara meddela att det blev ett par ATH-M50. Gillar dem än så länge, bra komfort och ljud, hållbar kabel!
 2. Ok, fint! ska kika på dem. Tack så mycket för din kontribution!
 3. Okej, förstår! Tack så mycket för tipset!
 4. Helgrymt svar! Tack för tipsen. Du menar alltså att du säljer HD-600 eller missförstod jag? Ska vilket som ta mig en lyssning på vardera. Hoppas att de lurar du inväntar blir bra!
 5. Hej! Jag skulle behöva lite tips på schyssta hörlurar som komplement till mina KRK rokit 5. Ideellt så ska jag kunna prodda med hörlurarna för att sedan lyssna med monitorerna och det ska låta bra, eller "likadant". Budget ca 2000, men måste man sträcka sig längre så tipsa gärna på ändå! Tack så mycket för er tid och hjälp! (obs: jag har gjort en liknande tråd en tid tillbaka, tänkte bara kolla av om det har kommit upp något nytt) Mvh Linus
 6. Okej, skönt att höra Tack för länken! Okej, jag använder ett inbyggt ljudkort i synthen (novation ultranova), hoppas att det är tillräckligt! Tack för hjälpen.
 7. Okej, jag har läst en del om dessa hörlurar och är mycket nöjd med vad jag hört om dem. Den enda återkommande negativa kritiken har varit att basen är något boostad. håller du med, eller tycker du att de är neutrala i ljudet? Tack för svar!
 8. Beyerdynamic DT770 Pro 250 Ohm verkar också vara helgrymma, då de inte är EQ:ade! det är precis det jag letar efter. Hoppas bara att det finns någon butik som man kan testa dem på! Tack för ditt svar.
 9. Okej, de hörlurarna verkar ha fått mycket god kritik! Dessa ska jag försöka prova någonstans, tack för tipset!
 10. Tack så mycket! Det låter ju helgrymt! Hoppas att det blir lärorikt och roligt
 11. Okej, det har du nog rätt i! Jag går en 2-årig utbildning som heter 3d-cad, ligger ganska nära jönköping!
 12. Okej, ska testas! Det kanske skulle lösa hela problemet, tack för tipset!
 13. Okej, ska försöka testa dem också, de hade en bra prisklass också! Tack så mycket!
 14. Mycket intressant läsning samt video! Ska definitivt spara videon, jag hade nog aldrig vetat om att detta fanns om du inte hade skrivit här! Ska även titta närmare på hörlurarna som du tipsade om. Tack så mycket för ditt svar.
 15. Okej, tack för ditt svar. Jag håller med dig, och jag tror att om man hittar hörlurar med neutralt och balanserat ljud så kan det gå! Jag kan dock ha fel.
×
×
 • Create New...