Jump to content
Annons

Jelena

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Jelena

  • Födelsedag 1989-01-01

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    STOCKHOLM

Senaste profilbesökare

1 908 profilvisningar
  1. Jag kan skriva extremt rimmande texter i form av dikter eller så välskrivna att det kunde varit gjorda av en filosofisk författare, men då är det inte frågan om låttexter eftersom jag inte vet hur man strukturerar upp dem! Jag har försökt många gånger att skriva just låttexter men på grund av att jag inte vet när element som "brygga, refräng" o.s.v ska komma in så kan jag inte skriva låttexter. Dessutom har jag en föreställning om att beatet ska vara tillverkat FÖRE låttexten, vilket förmodligen är helt fel, men jag ser inte hur man kan skriva en låttext utan ett beat? Det känns ju som att båda hör ihop? Nu vädjar jag till er därute som kan det här för jag vill verkligen lära mig om var man ska börja när en låttext ska bli till, och hur jag ska strukturera upp det hela. Jag är säker på att bara jag har lite mer kött på benen så kommer jag lösa resten själv. Jag älskar att sjunga, så min tanke är att skriva egna texter, fixa en hemmastudio och spela in - om jag inte hinner fixa sammarbetspartners innan dess. Mvh / Jelena
  2. Jag är en utåtriktad, intelligent och glad tjej på 20 år som tidigare uppträtt mycket på scen med sång & dans i skolan men aldrig har tagit steget vidare professionellt. Har alltid tyckt om att sjunga och har en dröm om att bli artist jag verkligen vill försöka förverkliga, inte främst för att bli känd eller tjäna pengar utan för att jag älskar att underhålla folk med min sång. Söker dig som behöver en sångerska. Jag kan anpassa mig till vilka musikgenrer som helst men kan på rak arm säga att jag föredrar: Pop, R&B, ballader och vocal-Trance/House - allt utom rock. Som plus kan jag tillägga att jag älskar att skriva texter, rimmande sådana (kommer förmodligen bli författare senare i livet) men vill utveckla mitt skriveri till att de blir mer som låttexter nu. Jag kan inte allt nu, men jag är redo och sugen på att lära mig att: sjunga, skriva fantastiska låttexter, jobba med musik och röra mig på scen eftersom allt detta är en passion för mig! För tillfället har jag bara en gammal mp3 som kan spela in min röst med 96 kbps kvalité. Planerar dock att skaffa en hemmastudio om jag inte finner någon passande som vill sammarbeta med mig. /Jelena
  3. Hey! Jag har sjungit i hela mitt liv och rösten passar pop/dans/ballader bland annat. Har även uppträtt på scen men aldrig tagit det vidare så långt att jag spelat in än... Nu på senare tid känner jag mig alltmer redo att step it up så jag blev nyss medlem på denna sida i hopp om att testa mina "sångvingar" mer seriöst. Tycker det vore kul att prova på ett sammarbete med dig och se vart det leder. Jag är 20 år och bor i Stockholm.
  4. Hey! Jag har sjungit i hela mitt liv och min röst är väldigt lik Lykki li eller Robyn. Har även uppträtt på scen men aldrig tagit det vidare så långt att jag spelat in än... Nu på senare tid känner jag mig alltmer redo att step it up så jag blev nyss medlem på denna sida i hopp om att testa mina "sångvingar" mer seriöst. Tycker det vore kul att prova på sammarbete med dig och se vart det leder. Jag är 20 år och bor i Stockholm.
  5. Hey! Jag älskar trance & housemusik och har sjungit i hela mitt liv, även uppträtt på scen men aldrig tagit det vidare så långt att jag spelat in än... Nu på senare tid känner jag mig alltmer redo att step it up så jag blev nyss medlem på denna sida i hopp om att testa mina "sångvingar" mer seriöst. Tycker din musik låter skön och skulle kunna tänka mig bli "din nya sångerska", åtminstone provsjunga och se om jag kan passa. Jag är 20 år och bor i Sthlm.
×
×
  • Skapa ny...