Jump to content
Annons

moog

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av moog

  1. Grattis! Tack för att du delade med dig av inspelningsprocessen. 👍
  2. Grattis! 🎆Välförtjänta vinnare. Många andra bra bidrag också. Det var en kul tävling och att prova något nytt. Är lite sugen på att göra någon mer edm-låt. Hade varit kul att höra vad vinnarna (eller någon annan deltagare) använde för Daw, synthar, trumsamples mm om någon vill dela med sig. Så kanske man kan ta till sig några tips. Själv gjorde jag låt 19 och använde bara logics inbyggda grejer och lite echoboy på sång. Men jag är total nybörjare i genren och lyckades inte få till bas, trummor eller mix så ta inte tips från mig 😄.
  3. 17 januari! Det skulle jag läst i torsdags och inte dagen innan gamla deadlinen! 😄. Jaja det är inte så dumt. Nu finns det en månad över för grov och finputsning.
  4. Som du skriver.. nåt måste vara fel på mig? 😄 Blåmärken hör ju också sommaren till. Men även om jag inte fick sommarfeeling av helheten i texten tycker jag att du har gjort en bra låt. 👍
  5. Lyssnade på låttexten under tävlingen och fick verkligen ingen sommarfeeling. Tänkte att du kanske skickat in fel låt. Men nu förstår jag hur du tänkte. 👍😊
  6. Sök på ”studiofestival” välj ”Röstning studiofestival #50” så hittar du bidragen som finns på soundcloud. Eller på soundcloud så söker du efter Studio.se
  7. Grattis till vinnarna! Många bra låtar med sommarfeeling. Svårt att välja en men värdiga vinnare! Kul tävling. Jag har lärt mig mycket bara av att lyssna på de andra bidragen.
  8. Hade jag haft 2 röster hade scum tomte fått min ena röst med. Bra tryck, rolig text. 😊
  9. Tack! Mitt bidrag var nr 11. Jag spelade i dragspelsklubb på 90-talet och ville hedra de ca 50 år äldre gubbarna som jag spelade med då. Så jag plockade fram det dammiga dragspelet och försökte göra en klassisk jullåt inspirerad av Bosse Larsson, Johnny Bode och en massa gamla låtar från 30-40 talet. Det blev en tredjeplats och jag är jätteglad för det! Det var kul att lyssna på alla era bidrag och jag hade gärna lagt min röst på fler än ett. Det var väldigt knivigt att välja ut en låt.
  10. Grattis alla vinnare och tack för tävlingen. Det var kul att vara med. Tack också till den person som röstade på min låt ”Den barriga granen”. Kändes gött att få en röst 😄. Var flera låtar som jag hade velat rösta på så det hade inte varit fel att kanske få rösta på de tre som man gillade bäst?
  11. Hej! Testade min jullåt på Loudness Penalty och ligger på 0 på Spotify men lite minus på några av de andra plattformarna. Är det Spotify som gäller eller måste alla plattformar ligga på 0 eller plus dB?
×
×
  • Skapa ny...