Jump to content
Annons

Wildside

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nix, allt är nytt och funkade just innan... det måste vara nåt som typ slår ut programmet... som om micken hade för hög utsignal och nån funktion drar ner det på minimum. Som sagt så ser jag en minimal signal gå fram och jag skriker högt i micken.. Nåt annat skit är det. Tänkte mest om nån kände till nån sån funktion eller reaktion i programmet el i balancekortet?
  2. Svar ja, lampan lyser och micken får sin ström (den funkar som sagt ett kort tag) Provat andra kanalen också, samma sak där...
  3. Hej Jag har en Studio B1 kondensatormikrofon (med 48v fantom) kopplad till mitt Reason balance kort, och spelar in i reason essentials (8) Plötsligt så funkar det inte längre (kommer inget ljud eller extremt lite) Jag startar upp och skapar "new audiotrack", men när jag testar micken typ 1, 2, 1, 2.. så hörs ljudet bara i några seknder, sedan är det som att den "slår ifrån", eller klipper av. Det är som att micken mutas.. Jag ser på VUmätarna att den fortfarande tar in ljudet (dvs ej helt död) men jag måste skrika precis intill micken för att överhuvudtaget kunna höra något alls i medhörningslurarna t.ex. och då hörs det låååågt, inget som går att spela in. Vad kan detta vara som händer? Ingen clip-lampa som indikerar nåt, och inte för hög insignal.. Sen måste jag starta om hela datorn för att det ska funka igen, men åter bara ett par sekunder m micken. Allt annat jag kopplar in i balance (gitarrer, keyboard, digitrummor etc) funkar bra... Någon som märkt detta eller vet vad som kan vara fel?
  4. Yippie, det funkade med deras ASIOrutiner. Var helt inställd på att det skulle funka utan, med ren plug n play, men icke. Kul då är det bara att spela in då.
  5. Ok, jag testar detta :-) Har själv M-audios 2496pci + ASIO på annan dator. Återkommer efter test, tack så länge!
  6. Tack för svaret, men det ska inte behövas några speciella drivrutiner (inte heller ASIO) utan bara plug in and play, såhär står på hemsidan: "the UCA222 requires no special setup or drivers—just plug it in to a free USB port and start recording" Jag har även valt UCA222 enheten under "device", men får fortfarande inget under Audio inputs...?
  7. Jag köpte en V-amp3 (gitarreffekt) och med den följer ett ext. ljudkort behringer UCA222 usbkort som man ansluter effekten i och sedan usb in i datorn. Med var oxå inspelningsprogram/sequenser EnergyyXT2.5 Men, jag kan inte lyckas få ljudet fram till programmet. Det ska vara såå superenkelt enligt alla beskrivningar. koppla ihop, klicka på add new audiotrack och ljudet från gitarren ska synas i effektstapeln. men icke. Och om jag klickar file-setup-audio, så ser jag ljudkortet men bara audio outputs, inget alls finns under audio input (se bild). Jag hör gitarren i hörlursmedlyssningen som är inkopplad i ljudkortet, det är datorn/programmet som inte får in ljudet. Var gör jag fel??? Vore superglad om nån kan hjälpa mig.
×
×
  • Skapa ny...