Jump to content
Annons

azin

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej, låter fint!! Nej, det enda jag tänkte på var att Beyerdynamics BT-250 hade mer bas i sig.. Tror nog det blir ett par Audio Technica till slut!
  2. Okok! Tänkte iallafall börja med att mixa i lurar sen får det väl bli ett par monitorer att komplettera med.. Vill bara ha något som funkar bra!
  3. Hej hej tack för alla svar! Har kollat lite olika. ATH-M50 kostar ju runt 2000.. Ett par andra jag provat är Beyerdynamics BT-250.. De kostar ju runt 1000 men jag kände att ljudet i ATH-M50 var mycket bättre. Kanske lite lite bas för min smak, men det var väldigt rent och öppet ljud. Vad jag förstått är de slutna men ändå passande för mixning. Har jag fel?
  4. Tack tack! Oj kom det inte med? Det var ett par Audio Technica ATH-M50
  5. Hej hej, helt ny här på forumet. Ska precis skaffa mig ett par lurar främst för mixning och produktion men skulle även vilja att de funkade någorlunda vid inspelning. Var på 4Sound där de rekommenderade dessa. Har provat dem och gillar ljudet och känslan de har, men har inte så superstor koll på sånt här, så därför undrar jag om det är någon som har erfarenhet av dessa eller som kanske har något annat förslag på lurar..? Tacksam för svar! Kram A
×
×
  • Skapa ny...