Jump to content
Annons

uriah

Medlem
  • Antal inlägg

    48
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

3 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. uriah

    Saknar menyrad

    Har nyligen installerat Cubase 8.5 i Win 7, och jo då Menyraden är där precis som vanligt,du måste ha gjort något knas.
  2. https://soundcloud.com/bjurte/waitingfor-the-rain
  3. Inte ?? Britterna är i alla fall på.. https://www.youtube.com/watch?v=5w7FjW3QeiQ
  4. Ändrade titeln, då 'Skit' är fel ord, Ber om ursäkt om jag sårat någon Kemper ägare. 😎
  5. Detta är dom 2 bästa ljuden jag lyckats åstadkomma ... Låter det ok eller är det bara lag som inte fattar hur det ska låta ?? PS. Lyssna gärna på några av mina andra låtar, så ni får en uppfattning om vilka sound jag är ute efter.. https://soundcloud.com/bjurte/kempersoundcheck
  6. Både och tack.. 😎 Nämen mixen är ju såklart det viktigaste. LP och HP filter finns det ?? Visste inte det, kanon ska kolla. Annars det där med EQ:n blir jag tokig på, jag rattar på Förstärkarens, jag lägger en Grafisk före den och en efter den men det blir inge bra hur fn jag än gör. Som sagt Lägger upp några klipp imorgon..
  7. Gurorna är det inga problem med, en Amerikan series Ash Strata med Fralins mickar, en Washburn WI66-pro(mellanting av Pålle och SG) med Duncan mickar och en Kvalitets HPD Superstrat med en HB i stallposition(BK Nailbomb) Kopplad från main out rätt in i mitt RME-AIO ljudkort.
  8. Jag ska försöka få upp några klipp tills imorgon. Problemet som jag ser det är att det låter förmycket lixom, för massiv och tung bas, för stickig diskant och för mycket kropp, lite som om högtalarsimuleringen är avslagen eller hur jag nu ska förklara det. Kanske är det så enkelt att jag är lite skadad av överkonsumtion av min Pod HD ?? En ganska så bra Marshallaktig rig har jag ju faktiskt lyckats ratta in. När jag sitter med lurarna däremot låter det mesta 'Gudomligt'
  9. 😎 POD HD Bönan har jag kvar och har någon slags hatkärlek till. Men rent generellt, så ja,jag brukar kunna få den( Podden) någorlunda dit jag vill. Tack ska pröva dom, fast jag är väll inte så mycket Metall.. 😎 Är mest ute efter 'Klassisk 70-80:tals Hårdrock och mina distbehov överstiger aldrig mer än typ Slash. Fast mest är jag ute efter lite mjukare dist a'la 70:tal och mer Crunch o halvdist..
  10. Den biten är jag iof. sig ganska insatt i, då jag har ägt i stort sätt varenda 'direktinspelnings-förstärkarsimulator' som funnits på marknaden förutom Axe-FX:en då..
  11. Som sagt, har haft den i 10 dagar nu, hittat Ett(1) ljud som jag tycker funkar efter eoners skruvande och pillande på milljarrders flikar/Menyer och knappar. Ett lite Marshall:aktig Distat ljud. Har förstått att dem 'förinstallerade' Riggarna kanske inte är dom allra bästa, och har nu varit inne på Theampfactory.com och Soundside.de och köpt 2,resp. 3 förstärkarprofiler hos dem. Deras förhandslyssning av dessa sound låter helt underbart, men när jag laddat in dom låter det inge vidare och långtifrån så bra som deras klipp.. Försöker skruva på dessa oxo, men näe, det låter inge vidare.. Jag måste göra något fel. Det jag tror är det jag stör mig på är Högtalarsimuleringarna som låter som dom inte är 100% på. Har ni Kemper ägare några 'stall-tips' om hur man går tillväga.. Jag vet ju av det jag hört att den kan låta så djä...la bra.. HELP !!
  12. uriah

    Ezdrummer 2

    Aha !! Näe, jag fick bara ett Serienr. och att regga det gick fint, men sen tog det tvärstopp. Köpte det iof. sig inte direkt från Toontrack utan från Time+Space.. En miss av mig tydligen..
  13. uriah

    Ezdrummer 2

    Nej alltså det finns inget för mig att 'ladda ner' under my Products. Mitt serienr. står där. Men där nerladdningslänken ska vara står där bara : This product will be available 2014-05-06.
  14. uriah

    Ezdrummer 2

    Jag fattar ingenting ?? Har köpt uppgraderingen och under "My Products" står det Unauthorized och i rutan som dyker up står det: This product will be available 2014-05-06. Gör dom skillnad på 'Folk och Folk' där.. 😲😏 Ja-ja, jag får väl vackert vänta! 😐
  15. Men vad ska man då ha som Toalett-lektyr ??? 😄 Musikermagasinet som ersättning ?? Hmmmm... Jag prenumenerar redan på den, 2 ex. kommer inte göra mig dubbellt så lycklig ! 😠😉 Nitlott till mig med andra ord.
×
×
  • Skapa ny...