Jump to content
Annons

EDeccip

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. EDeccip

    Köp av mikrofon

    Jag kör med en BMC-USB, 795:- Den använder jag till att rappa och ljudet blir väldans bra 🙂 Har satt ett puffskydd och kopplat upp mikrofonen på ett vanligt stativ. Det jag betalade var 1440:- på JAM i Malmö. Även om det är en USB mikrofon spelar den in fint och högt utan kvalite problem. Shockmount ingår även i paketet (!) Jag hade satsat på en sådan, och sen ett puffskydd och stativ när du har pengar på fickan. Jag är inte så erfaren inom mikrofoner och att spela in egen musik men jag lär mig 😉 Fast jag vet inte riktigt hur det funkar ihop med pc :/ Använder bara Mac och då funkar det perfekt.
  2. Har en BMC-USB, som är USB versionen av BMC2. För en som inte rappar allt för seriöst (som jag) så är mikrofonen väldigt bra. Rekommenderas varmt!
  3. kan man få en förslag om en annan USB mikrofon som fungerar för rap då¨? Jag kan inte ge ut så mycket tyvärr så de får bli en billig med USB kontakt. Har inte råd med ljudkort? JJLabs BMC-USB: 795kr Fungerar perfekt med Mac, har ingen direkt erfarenhet av mikrofon ihop med pc, använder bara mac, men hade kört med en sån 😠 Fungerar perfekt för mig!
  4. Tjena! Jag använder JJLabs BMC-USB som är USB versionen av BMC2. Mikrofonen funkar helt perfekt. Ljudet är fint och knappt något brus alls. Jag var inne på JAM i Malmö och frågade lite om den, dom sa att jag skulle isåfall satsa på en vanlig BMC, BMC2 då alltså med vanlig ingång, och att jag sen skulle satsa på ett ljudkort om så behövdes, men såklart hade dom inte den i lager, så jag tog USB Versionen, Stack hem och kopplade in, Kanon! Den spelar in precis lagom högt 🙂 Så funktionen är densamma på BMC2, Om du inte kör så seriöst, så behövs inget ljudkort, dvs onödiga pengar 😛
  5. Använder JJLabs Nylon Puffskydd, funkar perfa! Bra och stor yta 😠
×
×
  • Skapa ny...