Jump to content
Annons

capella

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Använder Cubase 8.5. Är det någon mer som använder färdiga masterpluggar? I programmet EZmix 2 så finns ett antal färdiga pluggar, du bara klickar och du får olika typer av masterpluggar. Det går snabbt, och de är gjorda av proffessionella producenter, så de låter ofta bra. Det finns andra att köpa också men har bara testat masterpluggarna i EZmix 2. Finns det andra tips på färdiga masterpluggar man kan använda i Cubase?
  2. Hej alla. tack för många svar, då vet jag, det är Cubase 9 Pro (eller 9,5 Pro) jag skall ha, kostnaden drygt 1800 kr. Framgår också att Cubase har lagt till Pro efter namnet "Cubase" på den stora varianten: Det känns lite onödigt när man lärt sig att enbart "Cubase X" är den stora varianten. Ungefär som att Fender Jazzbas Special bara är en enklare och billigare variant av Jazzbas Standard. Men jag fick svar, tack! Sedan ska jag läsa på vad 9 innebär, är på jakt efter fler effekter/plugins, som ex Guitar Rig eller liknande, som finns i flera andra program, men inte i Cubase.
  3. Hej. Har Cucase 7 nu, riktigt nöjd med den. Såg att nu finns Cubase 9 Pro ute... Finns det både Cubase 9, Cubase Artist 9 och Cubase Pro 9? Den jag har version Cubase 7 heter inte Pro... Blir förvirrad... Kan någon reda ut?
×
×
  • Skapa ny...