Jump to content

HasseFX

Medlem
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

HasseFX last won the day on August 18 2020

HasseFX had the most liked content!

Community Reputation

13 Bra

About HasseFX

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Recent Profile Visitors

2,025 profile views
 1. Det är backupfiler som Logic regelbundet sparar för att kunna återgå till vid ev krasch. Har projektet inte sparats innan krasch så ges de namnet "Untitled nr..." Fråga - kan du över huvud taget starta och jobba i Logic eller kraschar det för dig direkt?
 2. Tack för tips! 🙂 Teståkte igår och det fungerade bättre än förväntat, med riktigt fin tight live-känsla i en del jam!
 3. Snyggt!! Låter som första fjärdedelen av en längre låt! Introt gillar jag mycket och efterföljande gitarr+sång har det rätta släpiga Gilmour-småtråkiga 😉 soundet! Hoppas du jobbar vidare på denna!
 4. Ultrawide medför lite annat arbetssätt än med två skärmar. I det senare fallet är det naturligt att använda skärmarna till olika fönster (Arrange på ena, plugins och mixer på den andra) mer eller mindre permanent. Med en UW får man plats med mycket mer av ett fönster men jämfört med dubbla skärmar så är det trist med flytande plugin-fönster. Jag kör Logic Arrange över hela 34" UW och klickar igång mixern i nedre halvan i ett delat fönster - ger härlig yta att jobba med, men plugins får man flytta runt. Problemet var att ha plats för ljudkortsmixern. Använder därför en mindre extraskärm d
 5. När man som gitarrövande tonåring lade första albumet på skivspelaren och Running with the Devil/Eruption/You Really Got Me strömmade ur högtalarna! Inget blev sig likt! R.I.P. Eddie 😔
 6. Trevligt! Ser fram emot fler dueller! Bra för trovärdigheten att länka till originalfilerna!
 7. Topp - är 48V påslaget på U-24? Får du då utslag på nivåindikatorn?
 8. Tittar man på Zooms hemsida så har de nya drivrutiner sedan början på året för U-24. https://zoomcorp.com/en/jp/audio-interface/audio-interfaces/u-24/u-24-support/
 9. Logic ser inte att Zoom-drivern har någon ljudfunktion... Om du går in i Maccens Ljud/MIDI-inställningar, syns Zoom där?
 10. Fungerar Zoom-kortet med ljud i andra program i datorn?
 11. Om du testar att ändra i inställningar för input och output från "Zoom U24" till "Built in", finns de olika spåralternativen valbara då?
×
×
 • Create New...