Jump to content

HasseFX

Medlem
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

HasseFX last won the day on August 18 2020

HasseFX had the most liked content!

Community Reputation

14 Bra

About HasseFX

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Recent Profile Visitors

2,260 profile views
 1. Detta är riktigt bra!! 🥰 Spontant, det bästa och fräschaste i genren på länge oavsett artist! Ska lyssna igenom detta ordentligt några gånger innan jag skriver mer, men jag kan redan säga att detta är bland de bättre produktionerna jag har hört i DoItYourself-svängen! Håller också med övriga att det är utmärkt spelat! Fokus på arr, teman och komposition blir bättre och tydligare utan shreddande!
 2. Någon Aftertouch -> pitch-modulation på NE5?
 3. Ger mig in i det mesta. Har mest blivit rock- och r&b-standards och en hel del fusion-inspirerande när man väl hittat något som flyter på! Själv?
 4. Är ni igång? Ser inte så många svenskar där...
 5. Ja det är vanebildande! 🙂 Hinner bara med på helgerna f.n. men jag går ofta på vardagar/kvällar och lyssnar runt på de ställen jag vet att det liras bra musik! Men ofta mycket snackande!
 6. Jag testade alla utom de tre senaste senaste innan jag bestämde mig! Plini är fin men IMHO bäst för att låta Plini 😉 (samma med Tosin Abasi-pluggen) Iofs inget fel i det om man vill, men jag kör (fortfarande) S-Gear för rena, via blues-spräck, till fusion-dist, då jag gillar post-effekterna i den bäst! Med Nolly kör jag från crunch till hi-gain! Kan iofs bli fler Neural-plugins längre fram.
 7. Så är det nog - Nolly-pluggen är lite av greatest hits 😉 Har den och Parallax!
 8. Kör Archetype Nolly att komplettera det tunga som Scuffham S-Gear inte drar hem riktigt!
 9. Kul! Hängde med gitarren på långa fusion-jam långt in på småtimmarna fredag och lördag! Idag vart det mest bas, men riktigt kul ändå med ett par progrockmusiker som övar Emerson Lake & Palmer. Har inte sett till er dock...
 10. Vilken version av Logic X?
 11. Det är backupfiler som Logic regelbundet sparar för att kunna återgå till vid ev krasch. Har projektet inte sparats innan krasch så ges de namnet "Untitled nr..." Fråga - kan du över huvud taget starta och jobba i Logic eller kraschar det för dig direkt?
 12. Tack för tips! 🙂 Teståkte igår och det fungerade bättre än förväntat, med riktigt fin tight live-känsla i en del jam!
 13. Snyggt!! Låter som första fjärdedelen av en längre låt! Introt gillar jag mycket och efterföljande gitarr+sång har det rätta släpiga Gilmour-småtråkiga 😉 soundet! Hoppas du jobbar vidare på denna!
×
×
 • Create New...