Jump to content
Annons

darkjak

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Här kommer en ny version: Kan nån komma på några definitiva förslag på förbättringar?
  2. I bars? 😄 Vad menar du då?
  3. Men någon borde rimligtvis ha erfarenhet, och kunna ställen där man kan få tag på sånt.
  4. Saken är den att 99% av det man hittar på google är inte gratis på riktigt.
  5. Hej. Jag är som sagt en fattig student som gillar hiphop. Undrar vart man kan få tag på samplingar utan att punga ut med pengar.
  6. Ta en titt på Reaper(gratis): http://www.reaper.fm/ och Acoustica Mixcraft: http://www.acoustica.com/mixcraft/ /Deeman Jag har tankat reaper, och det verkar fungera ypperligt. Men det står att jag om jag använder programmet i över 30 dagar så är jag bunden till att köpa det. Är det något att bry sig om?
  7. Nja, inte bland rappare 🙂
  8. darkjak

    Hjälp med lyrik

    Jag är som sagt en rappare, så jag undrar vad ni tycker om min text hittills. Jag sitter konstant och knåpar på nya rimm, men det känns som att det kommer ta evigheter innan jag får ihop en helt egen låt. Så jag ber så snällt på feedback angående den som lyrik som finns, och vad för rimm jag skulle kunna lägga till.
  9. darkjak

    Gratis mjukvara

    Hej. Jag har ingen kunskap inom instrument, och mina vänner är inte så förtjusta i rap, så jag söker ett program där man kan göra musik från scratch, i stil med Fruity Loops, fast gratis. Jag har försökt med ett antal program hittills, men de har varit näst intill helt omedgörliga. Såklart vill jag kunna lägga in min "sång" i låten, och så vill jag kunna exportera det hela i något "normalt" filformat, typ WMA eller mp3. Nån som kan ge mig lite råd?
  10. darkjak

    En nubbe till

    Hej. Jag är en nubbe inom musik. Jag har bara suttit och kladdat ihop lite raptexter hittills, men jag hoppas hinna med mycket mer nu. Som ni kanske har förstått är jag en sån där jobbig snubbe som tycker om rap och dylikt. Jag har en väldigt säregen stil för att vara "rappare", jag tycker om skinnjackor och liknande. Artistnamn: Da Hodge Gör: Pluggar högskola Ålder: 21 Favoritartist: Petter Ser ut som: En småtjock DiNozo Kvinnosmak: Asiatiskor, brunetter Bil: Toyota Celica
×
×
  • Skapa ny...