Jump to content
Annons

tomazopantera

Medlem
  • Antal inlägg

    339
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om tomazopantera

  • Födelsedag 1965-10-05

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm / Bromma
  1. Har inte pysslat med musik på ett tag men snubblade på en länk häromdagen som var otroligt imponerande: Fick lite suget igen.. Pluggen heter Razor. Vet inte om den bara måste köras genom reaktor. Reaktor verkar lite mekkigt. http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/powered-by-reaktor/razor/?content=1540&page=2142
  2. Röyksopp med Robyn... Tjejen har en sjukt bra röst.
  3. tomazopantera

    Pianoplugg

    http://www.sampletekk.com/proddetail.php?p...IVER-004-FORMAT Rain piano från sampletekk är riktigt bra..
  4. Kom igen, varför så torr? Hur kan man ta "sin" musikstil på ett sånt fundamentalistiskt gravallvar? http://www.svenskadansband.se/img3295.htm
  5. Kul att se alla som måste dissa detta evenemang. Inget nytt under solen; doing the omoralisk schlagerfestival, typ. Men, men, jag klandrar ingen. som fanatiker i fotbollen och kärleken till mitt fotbollslag, har jag svårt att acceptera Sweden Camp-nissarna med klapphatt och gulblå peruk. Själv gillar jag schlagerfestivalen men antar att jag framstår som en naiv ballongviftare i vissas ögon. 😕 Hyffsat svagt igår. Dock älskade jag Salems låt. Hoppas den vinner.
  6. Känns lite overkill att just en gammal osupportad gameport ska vara droppen som får bägaren att rinna över. Är det så tokigt att uppgradera till en spelkontroll med usb? Min erfarenhet kring gameportar är inte de bästa. Påminner en smula om problemen man hade före usb, med parallella och seriella portar. Win7 är bra men blir bättre med tiden. En dualboot med xp och win7?
  7. Är det inte bara så att det är lättare och roligare att skruva på en hårdvarusynth medans man blir bortskämd med alla mjukvarudito och nöjer sig med att leka med presets.
  8. Håller med. Den covern är helt vedervärdig. Kanske på grund av att originalet är så fulländat. Människan Mary är för jobbig. En annan låt som inte funkar som cover är Paul Youngs cover på Crowded house - dont dream its over. Originalet är en habilt gjord popdänga medans covern inte tillför ett dugg.
  9. Corel draw på en 486:a? Har minnen av det själv. Kommer ihåg att det var ett program som tog typ hela natten att installera. Elva 3.5tums floppydiskar har jag för mig.
  10. Detta öde drabbar även mig. Jag har en presonus inspiron FW. Presonus verkar inte släppa några drivisar till W7 för Inspiron. Jobbigt att behöva switcha sampleraten dock.
  11. Battlefield 1942 och Counterstrike source
  12. Råttvist och rättvist...
  13. Har redan fått en julklapp. Ett smguld till AIK. Det var på tiden. 😠
  14. Aimee Mann, Foo fighters, Saxon och Propaganda... Propaganda måste vara släppt nyligen på Spotify. Deras album från -85 håller jag som två mästerverk och håller fortfarande. Albumet 1234 från -90 håller dessvärre ingen högre klass.
×
×
  • Skapa ny...