Jump to content
Annons

mastertone

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

2 889 profilvisningar
  1. Hej Mandus! Om budgeten inte räcker till soundtrade så vill jag passa på att rekommendera min gode vän Mikael Wikmans studio : http://mikaelwikman.com/ Superfint rum och mycket bra outboard.
  2. Precis, sällan att jag får splitt-mono men det händer och då kommer det nästan uteslutande från någon äldre version av pro-tools. Risken att något blir knas ökar med splitt mono. Skicka hellre som stereo interleaved. Någon skillnad i ljudkvalitet existerar inte. Om du mixar ITB och inte använder dig av någon outboard för att färdigställa mix så behöver du inte spela in den på nya spår. En extra vända genom DA/AD omvandlarna kommer knappast att hjälpa mixen bara för sakens skull. En vanlig exportering funkar utmärkt, i realtid eller offline, där får du testa dig fram lite. Allt gott!
  3. Okej, vem har lärt dig det och vad är förklaringen till detta?
  4. Fan vad bra! Glad att det funkar! Men en sak du borde göra är att ta bort vista och köra win7 istället, datorn kommer må avsevärt bättre av det, plus att det är löjligt mycket bättre som OS.
  5. Hej Pacanin. Vad menar du med att den klagar över drivrutinerna? Vad exakt för felmeddelande får du upp? Har du några problem med några andra vst instrument? Har du dubbelkollat att sökvägen till vst-mappen är korrekt?
  6. Ska du skicka den till mastring så är ju -6dbfs och utan limiter att föredra, personligen så brukar jag rekommendera att peakarna på master-regeln inte överstiger -3dbfs.
  7. Körde tyvärr ihop sig för mig, måste stanna inne och vårda familjen... Hade varit riktigt kul att bekanta sig lite med er.... Hoppas ni har trevligt och att det blir en ny träff snart igen.
  8. Låter kul, får man vara med?
  9. Tack Björn! Ser ut att gå riktigt fint ditt bygge! Skulle vara kul att komma ut på ett studie(o)besök och en kopp kaffe sen när det är klart!
  10. Hifikit vid St. Eriksgatan har haft förr, bäst är att ringa dit och kolla. Skenorna vi har nu kommer från thomann, bra grejer för pengarna.
  11. +1 På DDP Creator från Sonoris.
  12. Pensado Show En massa intressant snack om mixning och produktion. Enjoy!
  13. Ligger inte i en lada men: http://www.realmusicstudio.se/
  14. Satan vad det ser bra ut! Vilket jävla jobb, få som ror i hamn såna här projekt. Grattis och all lycka i framtiden med din studio!
  15. Kolla in Sonoris nya Masterings Eq, SMEQ Helt klart i klass med Algorithmix och Refined Audiometrics PLPAR. Sen har vi ju också apQualizr av ApulSoft. Kan vara det bästa interfacet jag sett. Hårdvara är ju en helt annan sak. Ska jag begravas med någon så får det nog bli denna: NSEQ-2
×
×
  • Skapa ny...