Jump to content
Annons

Cristian

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Inget som vet alltså? Vet på riktigt? Var är experterna?
  2. Ni missförstod min fråga. Att det tar lång tid att ladda PT spelar ju ingen egenlig roll, vad jag undrade var om pluginsen tar något på min dators prestandard i och med att dom laddas in? Sedan när jag startar dom i en session är det klart dom gör det, men just i starten? Läses .DLL filen in i RAM:et? Cachen? På något sätt? Någon som vet?
  3. Vad är det som egenligen händer med plugins:en när jag startar ProTools? PT kollar såklart vilka som finns att tillgå, men laddar den upp dom i RAM:et på något sätt? Skulle jag tjäna mer än "bara" snabbare starttid av PT om jag rensar bland mina plugins? /C.
  4. Tack ska ni ha. Var som jag trodde men man vet ju aldrig...
  5. Ja, men det är till metalldelarna. Denna är av gummi!!
  6. Jag har fått massa fällning från mina rullband på det som på engelska heter "capstan". Bandet lyckas inte rulla ordentligt längre. I manualen står det att jag ska använda alkohol med en duk som inte fäller, men det verkar riskabelt... De är alltså av GUMMI, inte metall. Vad tycker ni? Kan jag ta vatten & mild tvål eller något annat vänligare? Det är alltså dom röda rullgrejerna jag menar, capstan antar jag att det heter. Tack på förhand!!
×
×
  • Skapa ny...