Jump to content
Annons

nikko

Medlem
  • Antal inlägg

    239
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    4

Dagen då nikko senast vann var 28 juni 2013

nikko hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

36 Utmärkt

Om nikko

  • Födelsedag 1988-03-28

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Uppsala
  1. Får du inte gamnacke av att sitta sådär?
  2. Haha är det bara gubbar på det här forumet? Inte en enda "ny" serie vad jag kan se. Personligen tycker jag att temat från Sons Of Anarchy är jävligt fet.
  3. Så där går det ju inte att resonera. Bara för att en tjänst brukas av många så behöver den inte vara vital för samhället. Att ens jämföra public service med t.ex vägunderhållning känns väldigt konstigt. Jag själv (och många med mig) kollar aldrig på SVT. Vi klarar oss mer än väl. Skulle underhållning av vägbanor upphöra skulle folk inte kunna ta sig till sina arbeten, varutransporter skulle ställas in m.m. Antar att man inte ens behöver fråga om din politiska färg eftersom du verkar leva med åsikten att pengar = något ont. Jag ser inga som helst problem med privata aktörer. Viktiga nyheter går ändå fram vart man än får sin fakta. Vad är det "vi alla" påverkar hos SVT? Är det vilka reportage de väljer att sända i Kobra? Vilka meningslösa dokumentärer om fjälltoppar man köper in, eller nåt annat?
  4. Nej, men det finns människor som inte har lika starka åsikter. Hade jag skrivit att ALLA Public Service's medarbetare var politiskt vinklade hade det bara uppfattats som att jag försökte styrka att SVT är MP och vänster-styrt.
  5. Du tror alltså på allvar att barn år 2013 sitter och lär sig om rymden genom att kolla på SVT? Jag förstår mycket väl begreppet allmännytta, och jag tycker t.ex att det är helt i sin rätt att betala skatt så att vård, skola och liknande fungerar. Men att ta ut en hög avgift för en tjänst som inte alls är vital för gemene man, och dessutom påtvinga folk som aktivt valt att inte nyttja denna tjänst (genom att inte äga en TV) är bara befängt. Jag syftade på media och journalistik inom public service. Expressen utsäger sig inte för att vara politiskt neutrala. Public service gör det, och faller på eget skosnöre i och med att många av deras medarbetare INTE är neutrala.
  6. Men helvete, vill man se eller lära sig detta år 2013 så är man bara två klick med musen bort. Hur svårt kan det vara att ge alla som betalar in tvavgiften ett svtplay-konto och låta hemsidan vara stängd för övriga? Varför ska jag betala 200:- i månaden för public service när jag inte nyttjar deras tjänster? Nästan all media och journalistik i Sverige är vänster och MP-vriden. Och inte helt förvånande är det oftast folk med åsikter åt det hållet som är possitiva till public service. Hur många kollar daglien på SVT? Kan det vara var 5e Svensk? Var 10e? Ändå inför man att ALLA ska betala. Idioter...
  7. Hur funkar det där egentligen? Ställer man sin DAW till pre-fader metering så lär det väl lysa rött? Har alltid trott att om man spelar in ett ljud som precis ligger under noll, boostar med eq så att det blir digitaldist, och sen sänker med fadern så sänker men DET DISTADE LJUDET. Är det inte så?
  8. Ett enkelt knep för att ta reda på pitchen är att lägga in kicken i en sampler, och sen höja pitchen två oktaver. Extremt mycket lättare att höra vilken ton den spelar då.
  9. Vad är det? Nån typ av SSL klon?
  10. Har försökt att arbeta med en iPad som controller. Saken jag stör mig mest på är att man inte känner när volymreglage är i "botten". Jag vill inte behöva kolla på regeln för att se att den är på noll.
  11. Den är 9 minuter lång, där har du svaret på din fråga..
  12. Här är det fortarande Logic 9.1.6 som gäller, med OSX 10.8.2 Fler som uppdaterat och haft samma problem som KillWithSkill?
×
×
  • Skapa ny...