Jump to content

Soderlund

Medlem
 • Posts

  107
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About Soderlund

 • Birthday 09/25/1963

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Recent Profile Visitors

7,376 profile views
 1. Hi, You really has evolved regarding videos and english.. much more confident 😀 question, your tomrecordings.. how do you get them so isolated? Not much bleed at all! Hälsar…Micke S.
 2. Absolut helbra! Ovanligt bra till och med. Fortsätt så?
 3. Hej, Studio Song of Southside nära St. Eriksplan. www.songofsouth.se välkommen att höra av dig,
 4. Hej, Fenomenet dök upp plötsligt efter många år med Cubase och Nuendo.. Jag har två st 22" skärmar. Jag satt och fibblade lite med olika kortkommandon en typ på youtube hintade om möjligen kan något ha hänt iom detta men eftersom jag inte minns vad jag gjorde och det inte alls hade att göra med verktygen utan zoom ut o in och göra tracksen stora med ett knapptryck och sedan tillbaka lite mindre vilket inte funkade på min dator.. bara göra större.. sedan får man snällt dra i reglaget i nedre högra hörnet..well lite om det vet fortfarande inte hur jag får verktygen större. märkligt nog är muspekarpilen fortfarande normalstor medan de andra när de ska användas är löjligt små...nedan är snubben från youtube... https://youtu.be/fjaXxmCjVwc
 5. Hej, Mina symboler såsom klipp limma mute osv har blivit yttepyttesmå vilket gör redigering lite knivigare.. möjligen har jag gjort något oavsiktligt knappkommando? När jag ändå frågar så har ”f3” för öppnande av mixfönster börjat bete sig konstigt och behöver dubbeltryckas för att fönstret skall öppnas. Så, om någon vet hur återställa så är jag tacksam! frågar M. Söderlund.
 6. Hej Van Caine! Jag trodde jag var ensam i Sverige om att köra Nuendo 🤪 Trevligt att se att det finns fler, Jag antar att du inte är i Sthlm? Jag skulle vilja fråga lite om bästa sättet att klippa o klistra och hålla koll på allt utan att spåren börjar drifta o hamna ur synk.. Förresten,, du menar, vad jag förstår, att det är bäst att göra en Audio Mixdown av alla spår man har, öppna detta stereospår i nytt tomt project och där göra slutmixen? Hör av dig, Hälsar Micke S.
 7. Hej, fort o bra går det! En helt annan fråga har jag. - Hur lyckas ni lägga upp fotona som ni visar.? Jag får bara veta att mina filer är för stora och har ingen aning om hur man får ner dom i upplösning. jag vill kunna göra med foton som ni har gjort! Micke S.
 8. Jag letade lokal i två år, fann en något för liten men fördelarna övervägde.. Ett och halvt år att bygga, inhyrda hantverkare, om man klickar på länken nedan eller kopierar och klistrar in i webläsaren bör man hitta foton. färdiga resultatet finns på www.songofsouth.se Micke S. https://drive.google.com/open?id=0B-cKN3CrNmCSNlRfZ0VXWng1bG8
 9. Hej. Jag har ett antal olika kompressorer problemet med fasfel uppstår endast med mina två optokompressorer från Warm audio. Jag lägger de som inserts i min Daw för att "mastra" t ex. Då släcker de ut varandra / skapar fasfel. Även när jag spelat in gitarr med två olika mikar, sätter en kompressor på vardera kanal som insert så uppstår fenomenet. Kan de eller kablarna vara fellödda? Använder patchbay. Frågar Micke S.
×
×
 • Create New...