Jump to content

Maestro Minded

Medlem
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Maestro Minded

 • Rank
  Med i gänget
 1. Jag sysslar med musikproduktion och har beslutat mig för att joina "Ino Audio" klanen och köpa ett par "piP" (som är passiva monitorer för de som inte vet). Frågan nu är vad jag ska ha för försärkare. Jag har inte världens största budget och har blivit rekommenderad en "Phonic MAX 250". Har sneglat lite på en "Sonic T-Amp" som är 1/4 så stor och kostar hälften så mycket. Kritikerrosad i Hi-Fi världen (speciellt i kombination med piP), men är det nåt att ha för mig? Jag vill helst ha konstruktiva svar, av folk som har själva har lyssnat/testat...
 2. Jag har spelat akustisk gitarr ett tag och vill komplettera med en elektrisk. Jag kommer främst att ha gitarren för pop, r&b, hiphop, men även för rock. Jag undrar främst vilken modell jag ska köpa. Jag har googlat fram och tillbaka och tror att en stratocaster kan vara ett bra val. Är jag helt fel ute? Vad finns för alternativ? Om stratocaster är det självklara valet, är denna gitarr nåt att ha? http://www.blocket.se/stockholm/Fernandes_...m?ca=11&w=1 Jag hade tänkt koppla gitarren via ett mixerbord till Cubase med Guitar Rig aktiverat. Kan det anses vara en ok/bra lösning?
 3. kollade på din sida nu, o de verkar stämma haha, forsätt me de du gör.. det låter fett najs Hehe, först trodde jag att du inte trodde mig, trots att du kunde höra låten på min myspace. om du fortfarande halv-tvekar kan du läsa om det här: http://www.kingsizemagazine.se/read.php?id=2802 Jag har mer sköna collabs på g just nu som kommer ut ganska snart. tackar för propsen förresten.
 4. 19 downloads

  Låten, som är producerad av mig finns lite överallt på google orkar ni inte ladda ner kan låten streamas från min myspace: www.myspace.com/maestrominded den kan också streamas via min privata sida: www.maestrominded.com
 5. Filnamn: Young Buck - There Will Be Blood Av: Maestro Minded Skickad: 26 Sep 2008 Kategori:Soul/Funk/R'n'b/Hiphop Låten, som är producerad av mig finns lite överallt på google låten kan streamas från min myspace: www.myspace.com/maestrominded den är på autoplay.
 6. det är en erhu (ibland kallad "kinesisk violin" i västvärlden)... jag tycker att den är otroligt behaglig att lyssna på...
 7. LÅTNAMN: Erhu ARTIST: Maestro Minded GENRE: Klassisk musik LÅTLÄNGD: 4:12 KOMPOSITÖR: Maestro Minded INSPELNINGSÅR: 2007 LÅTLÄNK: Maestro Minded - Erhu Det ska föreställa klassisk kinesisk musik. Lyssna på det och ge mig gärna konstruktiv kritik.
 8. jag har hållt på ett tag, men det finns en viss skillnad mellan hiphoptrummor "andra sorters" trummor...
 9. tackar.... fortfarande inga specifika åsiker?
 10. ja... det var ju en idé... grejen är att jag inte vill göra "fel" och skulle därmed uppskatta lite direktioner
 11. Jag har ingen erfarenhet inom aukustiska trummor.... jag undrar detta eftersom jag nyss gjort en takt (klicka här ) med akustiska trummor. Jag, som är en hiphop och r&b producent,vet inte mycket om akustiska trummor..... om man spelar in en takt med t.ex samplade akustiska trummor, eller liveinspelning (spelar ingen roll): 1. vad ska man tänka på vid eventuell användande av en kompressor? behövs kompressor överhuvudtaget om man använder samplade trummor med en jämn volymnivå? 2. Uppfyller "gate" viktig funktion?.. blir trummor (både live och samplade) generellt bättre om man använder det? 3. hur är det med reverb? .. ska den läggas på både kicken och snaren? eller bara snaren?
 12. LÅTNAMN: Vintage Dream ARTIST: Maestro LÅTLÄNGD: 4:40 INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: mp3 STORLEK: 4.28MB STATUS: Skiss LÅTLÄNK: Vintage Dream Jag skulle uppskatta om ni kunde lyssna igenom denna beat och ge kritik.. jag är mest intresserad av kritik på mixningen, jag brukar inte vanliga trummor (proddar mestdels hiphop r& behövs t.ex gate till trummorna?... är det någon som överhuvudtaget kan förklara vad en gate är bra till förresten.. hursomhelst... här är beaten.... inget är samplad...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.