Jump to content
Annons

devilant

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om devilant

  • Födelsedag 1986-04-20

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Frösön

Socialt

  • Skype
    meshuggah13@hotmail.com
  1. Den borde fungera nu, den blev inte uppladdad helt, och jag vet inte om den blev det nu heller :S
  2. Hej allihop. Nu har jag sökt efter en skrikare/sångare förgäves i ett antal år och jag hittar enbart såna människor som gillar det jag gör och sen spelar in en låt och sen blir det inget mer. Jag söker en som är taggad till tusen att göra lite fräck discometal helt enkelt OCH kan spela in i sin egen hemmastudio eller har tillgång till att spela in snabbt och enkelt då jag även vill ha lite tempo. Jag har många låtar på lager som bara väntar på att bli kompletta.. Här under länkar jag till två låtar så den som är intresserad får sig ett smakprov 🙂 http://dl.dropbox.com/u/28059054/modern%20metal%205%203.mp3 http://dl.dropbox.com/u/28059054/trancemetal.mp3 Kom igen nu och hjälp en stackars metalräv!
  3. Det ska vara ljusa skrik. Eller ja, som in flames och liknande kan man säga. Inga djupa growls. Men visst kan det vara bra att variera lite mellan. Jag lyssnade lite och det var cool musik 🙂 Det var mycket growls vad jag kunde höra. Men du kanske kan skrika ljusare också? Du kan ju lägga till mig på min msn: meshuggah13@hotmail.com, om du vill så kan vi prata vidare där. Hörs!
  4. Det spelar egentligen ingen roll vart han är eller jag befinner oss, för det är mest tänkt som ett internetprojekt i starten. Men jag bor i Sthlm i nuläget iaf.
  5. Hallå där! Gillar du melodisk metal och tycker att du kan sjunga/skrika bättre än de flesta? Då söker jag dig! Jag har ett par låtar som jag vill ha med sång. Visar det sig att vara grymt så kan vi alltid dra ihop ett band av det hela. Ett krav är att du ska kunna spela in där du bor då det blir över internet i början. Att du kan skriva texter och melodier är även det kalas. Musik finns att lyssna på via www.myspace.com/adreamofadeadsun där jag har mina idéer stationerade. Kom igen nu gubbs! Hör av er!
  6. Haha, ja fast det är ju jag som är trådskaparen 🥰
  7. Skriv till min mail om det finns intresse av att skrika/sjunga cleant meshuggah13@hotmail.com
  8. Som sagt. Jag har ett pop/metal projekt som jag har svårt att finna en sångare till. Är det någon på detta forum som kan tänkas vara intresserad av denna musikstil och har en skrikig röst med bra mycket tryck i? Då vill jag gärna att du hör av dig till mig så snart som möjligt. Ett par låtar finns att lyssna på via www.myspace.com/adreamofadeadsun. Om du har tillgång till en studio/hemmastudio vore det grymt bra, då du kan spela in på din hemmaplan. Vi hörs! /Ante
×
×
  • Skapa ny...