Jump to content
Annons

majlala

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. tack för hjälpen..filerna är nu mp3filer.
  2. Tack för hjälpen!!!! jag har nu skapat mina låtar som wav filer, tack vare hjälpen!... hur gör jag dem till mp3filer? provade genom att ladda hem ett konventeringsprogram men det funka inte. wavfilen med låtarna ligger i samma mapp som delarna i låtarna.
  3. hej! jag provar ställa frågan här... Hur frigör jag mina låtar från cubase LE?
  4. hej! jag har nu några färdiga låtar i cubase LE 4. hur gör jag nu? såg samma fråga med svaret mastering... var hittar jag i såfall det ? dessutom.. jag vill lägga upp låtarna på myspace... någon som vet hur?
  5. det har löst sig..jag mailade in till supporten hos steinberg..tror det inte tog längre än 5 minuter.. följde råden jag fick o nu funkar det igen..jippi!!!! tack ändå!
  6. majlala

    e-Licens problem

    problem.... efter antalet försök att installera mitt Cubase LE som ingick då jag köpte Zoom H4 fick jag det slutligen att fungera..men efter att morsan suttit vid datan och gjort "något" försvann Cubase från datan. jag installerade om det igen..men nu funkar det inte. Ett window med följande kommer upp: Soft-eLisenser Sel Nr. xxxxx and stored licens have been disabled. Hardware eLicens are not affected. snälla help!! jag är nybörjare på all denna datagrejs. Hur ska jag gå till väga för att få det att funka igen? ha en bra dag!!
  7. problemet kvarstår.(men två gånger har det öppnats)..kan inte öppna upp cubase...står att kontakten med synocoft(eller vad det nu heter) failed. jag har laddat ner programmet. synocroftgrejen finns på datan.. men det enda som händer när jag klickar på det är att det står intializing i en liten ruta. vad o hur ska jag göra? hur/var registrerar jag?
  8. jag tog tjuren vid hornen o ominstallerade... och nu funkar det.. den där datanojan försöker jag jobba bort. tack för hjälpen...det kommer komma mer..amatörfrågor...som nu..hehhehheh jag har börjat spela in på zoom h4an men vill ju komma åt fler kanaler o klistra o klippa lite mer. har lagt in h4an på det där VST audio system i cubase...men frågan... hur för jag över mitt inspelade, material från h4an till cubase? försökte själv ..men gud...så mycket nytt!
  9. undrar..tack vare inget svar... är det bara för mig att avinstallera o försöka om igen? är lite rädd 😛
  10. hej medmänniskor! Efter installationen av cubase LE, skulle öppna upp det o nä... det går inte...kommer upp en ruta att det förmodligen finns två licensgrejor. sen när jag försöker öppna det igen..nada. jag undrar.. hur löser jag detta? om jag avinstallerar och installerar om igen blir det då problem med licensen o aktivitetskoden? har anslutet Zoom H4an till det också. kan jag riskfritt avinstallera o installera igen? eller finns det någon "enklare" lösning? tips och hjälp tas tacksamt emot!! rudis = maj
×
×
  • Skapa ny...