Jump to content

viktornoren

Medlem
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About viktornoren

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 11/03/1986

About me

 • Kön
  Man
 1. Får börja med att be om ursäkt att det blev två trådar. Jag gillar smidigheten med 61 tangenter, dock finns det ju fler med det. Men jag gillar även den breda paletten som du beskriver. Tanken är att jag vill kunna spela det live, samt använda det hemma i studiosyfte. Jag äger nu ett Yamaha P95, men jag vill ha något som blir smidigare att dra runt på, och kanske något som har lite fler olika ljud i stil med nord. Och som sagt med 61 tangenter.
 2. Någon som vet om det finns något eller några alternativ till det? Något som kommer ner lite i pris?
 3. Men så bra 🙂 det förklarar att det inte var identiskt, tror det var III:an som säljs nu:)
 4. En dum fråga också, är det en äldre modell av det då? satt nu och jämförde med de på thomann och de ser inte exakt lika ut vad jag ser. jag kan också har väldigt fel
 5. Vore underbart om någon kunde svara på vad det här kan vara för keyboard/synth/stagepiano? Tack!
 6. hur använder man mainstage i logic, har bara fått det att funka som ett eget program liksom.
 7. tack för ett bra svar! jag har ju tyvärr inte tillgång till att micka stärkare så jag får prova det där med dubbning osv. 😉 Jag tänkte även på, går det att fixa det där amerikanska ljudet genom att använd guitar amp pro i logic och sen lägga diverse pluggar och effekter....Och isf HUR-
 8. ursäkta mig, jag är väldigt ny med studiogrejer. Vad är ett hp-filter, och vart hittar jag det i logic mån tro.
 9. vad kan man lägga för effekter på sång om man ine vill få det att låta så direkt (att det tar över hela skiten) samt lite varmare, inte så hårt liksom.
 10. Hej! Jag skulle behöva hjälp med gitarrljud i logic. Dvs vilka effekter så som eq, reverb, guitar amp pro m.m som jag kan använda för att få ett skönt, lite punk-rockigt ljud på gitarrerna. Musik jag syftar på med "punk-rock" är band så som Green Day, Good Charlotte och annat i samma stil. Tacksam för svar.
×
×
 • Create New...