Jump to content
Annons

StoffeP

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Vad har du för fabrikat på dina monitorer? Om du redan har, eller seriöst funderar på att skaffa dig Genelec så har Genelec denna mätning som en service åt sina kunder eller blivande kunder. Kontakta Sten på Genelec i Stockholm så får du veta mer. Lyckat till med bygget! Hälsningar: Ludgo-Pelle Ok det var goda nyheter. Jo jag har tänkt att köpa in ett par genelec 8250 eller ett par 8040 och ett par yamaha ns10. För då kommer dom och mäter up hur stort det ska vara och vilket matrial man ska använda mm eller? är lite bakom flötet när det gäller bygge och sådant. För tanken är att någon akustiker ska komma till byggnaden och mäta up exakta mått och vad för matrial som ska användas och sedan så har jag 2 st snickare som gör precis efter dessa mått och krav. Eller tänker jag fel?
  2. Man tackar för förslaget. Finns ju en hel del att tänka på.
  3. Det ligger inte mycket pengar i studios nu för tiden. Om jag får vara lite otrevlig och säga att om du ställer denna fråga kan det tyda på att du inte har så stor erfarenhet av inspelningar och studio arbete. I alla fall inte professionellt, vilket är milsvida från en amatör inspelning även om den är välgjord. Om du ska anställa en studio tekniker bör han eller hon få komma med dessa förslag. Ska du göra det själv borde du veta vad du vill och behöver ha. har du en substantiell summa pengar du vill satsa på att göra inspelningar kanske det kunde vara en idé att hitta ett band eller en artist du kan samarbeta med och hyra in dig i en studio. Gör du detta för att tjäna pengar bör du nor tänka dig för både en och två gånger. Hoppas att du inte tycker jag är tarvlig nu, men jag ser hur svårt även etablerade studios har idag. Det jag är ute efter är att se vad ni tycker att jag bör ha. Jag har allt en lista på saker som ska köpas in. Men jag vill se om det finns några mer grejer som jag inte har tänkt på. Jag gör inte detta för att käna pengar först och främst utan det ska vara en rolig grej. Sedan om det blir så att man får mer kunder än vad man har beräknat med så är det ju bara ett stort + att man skulle kunna käna på det iallafall. Men det återstår ju att se.
  4. Hejsan Kommer nu bygga up en Studio för mer etablerade band. Men skulle vilja ha lite råd om vad ni tycker att jag skulle köpa in. Så vi säger så här, ni får 500 000 kr att köpa pryla för dom ska inte gå till lokalen eller någon el vatten mm. Utan bara prylar. Vad skulle ni välja för grejer då? Det som vi pratar om är Mixerbord, data, mickrofoner, preamps, monitorer, hörlurar och instrument.
  5. Hejsan. Kommer att bygga up en studio snart, och då behöver jag veta om någon av er vet någon firma som mäter up akustik. Det ska inte vara några amatörer utan någon firma som verkligen kan. Eftersom det är en lite dyrare studio för mer etablerade band. Mvh Stoffe
×
×
  • Skapa ny...