Jump to content
Annons

BBP

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Skövde
  • Min utrustning
    Mac Pro 8-core, SSL Nucleus, Event Opal,
  • Intressen
    Music & Music deluxe
  • Hemsida
  1. Hej pme & Claes, Tack för snabbt svar! Är det Izotope RX 6 standard, fungerar den eller måste man gå på Advanced / elements för just denna funktion?
  2. BBP

    Ljudbrus i inspelning

    Hej, Jag har en inspelning som behöver städas då inspelningen skedde med allt för stark Gain så mikrofonbruset är dominerande. Tyvärr finns det inte möjlighet att göra om inspelningen då det är en person som har intervjuats i samband med bandning utav film. Finns det någon som har koll på hur jag kan fassläcka detta brus med t.ex. någon form utav Active Noise Canceling plugg eller liknande? Det går inte att EQ:a bort bruset, gate låter alldeles för illa och strip silence tar endast bort suset mellan talen. Jag har provat att sampla själva bruset och fasvända det för att släcka ut den, likt en kardoid-funktion utan resultat. Lite hopplös nu.. Tacksam för all hjälp och tipps. #logic x
  3. Om det finns ekonomi så kan man byta hela brandsystemet mot ett mer "modernt system" då möjlighet till att växla mellan rökdeckare till värmedäckare finns, mellan vissa klockslag. Alltså fungerar den som en rökdeckare mellan 03:00 till 15:00 därefter går den som en värmedäckare. Detta system installerades på en populär nattklubb i Dalarna 😱 Alt. byta till värmedäckare helt o hållet. Haze fungerar inte alltid utan kan trigga rökdeckaren beroende på fabrikat och vätskeval.
  4. Tackar tackar! 🙂 Jag bor i Motala, där även studion finns. Hör av dig om du har vägarna förbi!
  5. Apple använde Toshiba's SSD tidigare och använder idag Samsungs SSD diskar....
  6. BBP

    Tjena...

    snyggt det blev med möbeln! =)
  7. The "GUETTA" studion är äntligen färdig! 🥰 inte riktigt "hemmastudio" men är man där dygnet runt så blir det ens andra hem kanske....?
  8. Yo! jag har handlat teknik från tysken för över 200 000 SEK de senaste två åren, har aldrig fått någon rabatt! Behövs det? Det roliga är att jag som återförsäljare i Sverige för vissa produkter har bättre pris på tyskens produkter än vad jag får i inköp från agenturen i Sverige. ironiskt. Dessutom har man oftast tre års garanti på produkterna från tysken, där man i Sverige får ett års garanti. Och om du skulle ha problem med en produkt, skickar dom en fraktsedel och länk till en budfirma som du bokar in hämtningen på. Det kallar jag service! Det tråkiga är att budfirman som levererar paketen är oftast inte riktigt försiktiga med dessa. Inget man kan dömma tysken för.
  9. BBP

    Midihjälp!

    Jag har löst det, ett stort TACK till Peter Samuelsson från Barbados!
  10. BBP

    Midihjälp!

    Hej, Har problem med midi ut, behöver proffs hjälp! Använder mig utav en Motu micro lite, och får ingen signal ut! Midi in fungerar.
  11. BBP

    Hej!

    Tackar för komplimangerna! 🙂
  12. BBP

    Hej!

    Hej, Jag har varit medlem sedan 2008 men det är inte förens nu jag har börjat med att få mer tid till mig själv. Jag heter Berge, (uttalas Bergsh) och bor i två delar utav Sverige, Motala sommartid, och Sälen vintertid. Jag lever på att jobba som DJ, har gjort detta i många år, driver mitt egna franchise-bolag inom nöjesbranschen, där jag bl.a jobbar med ljud & ljus-installationer, försäljning utav PA mm. Och som många andra här har jag ett otroligt stort brinnade intresse för musikproduktion. Jag jobbar med Logic, kör en mycket kraftig Mac Pro till denna, och en massa roliga leksaker som jag inget mer än bara njuter utav! Har min musikstudio i Motala (WhiteBatStudio) Jag småproducerar elektronisk musik, är otroligt förtjust i analog-synthar, riktiga synthar =) Kommer att finnas tillgänglig och kommer även att ställa en massa roliga frågor så mycket som min fritid tillåter. Väl mött! =)
  13. Hej, självklart påverkar kontakten en hel del. testa att vända på den, skulle det inte funka, testa med en ojordad apparatkabel. har du fortfarand problem efter det, mät strömmen i dina uttag, ligger du under 215V så mår inte din hemelektronik bra. Jag har fått lyfta jorden på mina <rokit 8:r.
×
×
  • Skapa ny...