Jump to content
Annons

jensolov

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det svenska finallaget är nu utsett i den europeiska danstävlingen The Last Call. Totalt blev det hundra personer från olika länder runt om i Europa som kommer att delta i finalen i London den 7 juli. Tävlingen pågår under 24 timmar och kommer att sändas live på www.thelastcall.tv, med start klockan 18:00 tisdagen den 7 juli. Målet är att non-stop dansa sig genom dygnets 24 timmar och vinnaren får €10.000 och en kväll med den svenska popstjärnan September. På The Last Call är det möjligt att se de tävlandes profiler och stötta de tio deltagarna i det svenska landslaget. Här kan man ladda upp bilder eller låtar som kommer att snurra under finalen. I Spotify skapas The Last Calls egen spellista som alla tävlande kommer att dansa till.På tävlingssidan kan man också föreslå låtar som ska läggas till i spellistan. Gå in och stötta våra svenska deltagare på www.thelastcall.tv
  2. Hej, Jag tänkte tipsa om en spännande tävling som drar igång idag. Nio europeiska länder deltar och det hela avslutas med en final i London den 7 juli, där man har chans att vinna 10.000 euro och en dejt med artisten September. Man deltar genom att gå in på www.thelastcall.tv och anmäla sig. Där kan man också ladda ned en Beat Dj Widget att använda på t.ex. sin blogg, MySpace eller Facebook. Under 48-timmar gäller det att få så många vänner som möjligt att svara på Septembers meddelande som skickas ut via verktyget. För varje svar får man en extra poäng. De tio bästa kommer att ingå i Team Sweden och får åka till London och delta i finalen den 7 juli, som är ett 24-timmars dansmaraton på klubben 02 i London. Som deltagare i Team Sweden får du en resa till London (med alla utgifter betalda) och en ny Samsung Beat DJ telefon. Besök gärna www.thelastcall.tv och se om det är något för dig.
  3. Nu är Yamahas ljudlogotävling avslutad. Juryn hade ett tufft jobb med att välja en vinnare bland över 350 inskickade bidrag. Till slut lyckades man ändå enas om "Moving Forward" av Synnöve Berg, för att den har positiv energi, en smittsam hook i melodin och går att framföra på alla tänkbara Yamahainstrument. Ett stort tack till alla som ställt upp och bidragit till att sätta ljud på Yamaha! 1:a pris "Moving Forward" av Synnöve Berg 2:a pris "Yamaha Sound Logotype no 1" av Mikael Andersson 3:e pris "Happy Times" av Carl Blomqvist Vill ni lyssna på vinnarna gör ni det på följande adress: http://www.yamahasoundadvice.se/competition
  4. Nu är det snart bara två veckor kvar i tävlingen! Det har kommit in över 400 bidrag och det är faktiskt riktigt imponerande, men det vinnande bidraget kanske fortfarande finns där ute någonstans!
  5. För dom som undrat tidigare så kommer bidraget "Grand Harmonies" som spelats mest i tävlingen, eftersom det ligger på första sidan, inte räknas med i tävlingen. Det är en test-melodi som legat med sedan starten.
  6. Kul med så många bidrag - det kommer nog bli riktigt svårt för juryn att utse en vinnare med tanke på kvaliten på de inskickade bidragen.
  7. Nu kan man se alla inkomna bidrag på tävlingens förstasida.
  8. Hej, Jag har också lagt märke till det. Ska se till att det åtgärdas så snabbt som möjligt. Det har varit semestertider ivägen tills idag. Men bra att du uppmärksamt det.
  9. Strålande Hansar. Fick lite Brian Eno-vibbar av den. Han gjorde ju Windows 95-loggan. Och du ligger ju bra till - 4.2 är ju riktigt riktigt bra.
  10. Hjälp Yamaha att skapa en ljudlogga Yamahas visuella logotype, men de tre korsade stämgafflarna, är känd över hela världen. Men hur låter den? Nu vill Yamaha Scandinavia ha din hjälp att ta fram en ljudlogotype som ska spegla varumärket. Att delta är lätt, gå bara in på någon av nedanstående adresser för att läsa mer och ladda upp ditt bidrag. Där hittar du också regler för tävlingen. När du har gjort detta är du med och tävlar om en mängd fina priser. Vad sägs t.ex. om valfri musikutrustning för 1 000 euro eller en Yamaha Poketrack? Om Yamaha dessutom väljer att köpa loss rättigheterna till ljudlogotypen för obegränsad användning geografiskt och tidsmässigt tillkommer ytterliggare 2 000 euro i rena pengar. http://www.yamahasoundadvice.se/competition/ Om du vill ha information om kommande arrangemang kan du gå med i Yamaha Instruments facebook-grupp. http://www.facebook.com/group.php?gid=32696040730&ref=mf
  11. Skicka gärna över din epost så kan du få en lite mer utförlig beskrivning av vad det handlar om. Så kan vi se om du fortfarnde tycker att det verkar roligt.
  12. Hej! Jag söker ett antal personer, närmare bestämt bloggare eller myspaceanvändare, som gillar att spela gitarr och skriva. Dessa personer ska ingå i en testpanel som får provspela en akustisk gitarr och sedan skriva om sina upplevelser/synpunkter på instrumentet. Givetvis är ordet också fritt. Instrumentet får man låna helt gratis, men i övrigt kommer ingen ersättning att utgå i dagsläget. Däremot är det en ypperlig möjlighet att skapa trafik till sin blogg eller myspace-sida om man ställer upp. Detta kommer att lanserar tillsammans med en kampanj för en global tillverkare av musikinstrument. Hör av er till mig om ni tycker detta verkar roligt och är intresserade av att ställa upp. Det spelar heller ingen roll var i landet ni bor eftersom internet kommer att vara den primära kanalen för denna panel.
×
×
  • Skapa ny...