Jump to content
Annons

Zebban

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Zebban

  • Födelsedag 1989-03-30

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Uppsala
  1. Sådär. tänkte uppdatera hur det går. Körde CCleaner igår. Tog ca 7 timmar allt som allt.. Sen testade jag igen. Med att installera, i hopp om att allt skulle va rensat. Funkade inte..
  2. Aa DiMoose jag hade ett inbyggt men jag ställde in så att Ua-25 EX skulle vara primärt. Detta är högst mysko.. Såg på forumet du länka att de har precis samma problem.. Tänkte tanka hem CCleaner nu o försöka blåsa rent på alla skitfiler som fastnat.
  3. Hej! Det ligger till så att jag precis har inköpt mig ett UA-25 EX externt ljudkort. Till kortet kopplar jag mina 2 Mackie MR5or. Jag började igår med att installera drivrutinerna, (osäker om det var fel ordning dock) men tog de först hursomhelst innan ja gick på "install CD". Därefter så installera jag den andra CD o tänkte, nu kör vi.. Men i ljudkanalen på datan registrerades den ljud men ja fick inte ut nått ur högtalarna. Inte ett smack. Jag kollade noga så ja inte hade Mute på eller något. Styrde även upp så att ljudkortet var standard på datan men nej fortfarande inget ljud. Då tänkte jag att jag skulle installera om drivrutinerna. Och det va då ett problem uppstod som jag blev galen på. Jag försöker nämligen installera om Drivrutinerna till Windows 7 64-bit. Jag tar först o avinstallerar drivrutinerna. Efter det går ja på setup för att installera dem igen. Men då säger den att ja måste avinstallera först. Jahap, då gör ja det igen då mumlar jag och försöker. Jag kollar även så jag inte har nått kvarliggandes på datan. Startar sedan om datan som den snällt frågar om. Sen går ja på installera igen, för att upptäcka att den än en gång först vill att jag ska klicka på avinstallera drivrutinerna, som ja precis redan gjort. Det är som att jag inte får bort allt när ja avinstallerar. Detta resulterar i att ja inte kan installera drivrutinerna. Blir så trött. Uppskattar verkligen hjälp o lösning på mitt problem. Tack på förhand Mvh
  4. Det blir en bra blanding, men Thor för de "stora" Leadsen för tillfället, Subtractorn för bas 😮
  5. Hej!, en kille som sitter mycket och komponerar och producerar hemma, Nu är det så att jag vill köpa nya högtalare till datorn (monitorer?). Det är många på detta forum som verkar ha bra koll på vad som är det bästa, uppskattar svar, Behring har jag hört ska vara dunder, men nämn gärna vilket som bör vara det bästa köpet för en prisklass mellan 4000-5000, Prisvärdast, Tack på förhand!
  6. Härligt! Bra där nu ska tankas lite smått o gott
  7. Aa, att även använda dig av bra starka ljud redan innan mixningen underlättar ju, personligen tycker jag att Vengeance Club sample e grymma, ett tips om du nu håller på me sådant. Reason ljuden som medföljer är ju inge höjdare tycker ja, finns vissa guldkorn men i stor utsträckning nej tack. 😲
  8. Vad sitter du i för program ? Jag satt själv i början I FL när jag komponerade, där kände jag alltid att något saknades, för ett bra tag sen gick ja över till Reason 4, o det har jag aldrig ångrat. Visserligen är det Mixningen som e viktig, mne FL mixningen sög i min mening
  9. Zebban

    Spotify

    Jag blev mäkta imponerad över kvaliteten på musiken också, nästan som att du satt in en skiva och lyssnar. Grym kvalite, slipper man sitta på youtube o lyssna om du nu inte har låten i fråga, 2 tummar upp till Spotífy!
  10. Du kan importera en wav-fil med hjälp av NN19. :) Men försäkra dig om att klicka på den blå "fil-öppnaren". Den andra importerar bara ljud som är gjorda i NN19.

×
×
  • Skapa ny...